Quin és el millor banc per obrir un compte corrent

No tots els bancs ofereixen el mateix ni les mateixes garanties: rumia bé la decisió

El panorama bancari a Espanya és divers i plural, així com la competència entre les institucions. Aquesta quantitat d'opcions, no obstant això, té un avantatge: cada banc presenta un perfil més o menys determinat, així com una sèrie de prioritats per als seus clients. Per això, cal respondre la pregunta de quin és el millor banc per obrir un compte en funció de les necessitats de cadascú. En resum: et poden compensar més unes institucions que d'altres.

El més important abans de decidir-te per un banc o un altre és, això sí, entendre bé què és un compte bancari en si, quins serveis li corresponen i, sobretot, què és el que, imperativament, ha de tenir un producte bancari de qualitat. Actualment, a l'era de la revolució tecnològica, no hauríem de conformar-nos amb un mer compte, ja que les possibilitats van molt més enllà.

Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Què és un compte corrent i com funciona?

D'entre tots els tipus de comptes bancaris que hi ha, el compte corrent es pot considerar el més habitual de tots. Entre les funcions més freqüents d'aquest tipus de comptes hi ha gestions bàsiques, com domiciliacions i pagaments de rebuts, transferències, ingressos o reintegraments, etc. També és possible vincular una targeta de crèdit o de dèbit amb aquest tipus de comptes.

Per tant, un compte corrent es pot definir com una eina per als assentaments d'havers i deures que, amb una vinculació a un o diversos titulars, els permet disposar dels seus diners i controlar-los de manera immediata.

En moltes entitats, la pregunta de la vinculació sol tenir un paper important. És a dir, per obrir un compte es demana al client que hi tingui ingressos regulars, nòmines, rebuts domiciliats, etc. Aquestes condicions, tanmateix, són només col·laterals i, per bé que cal tenir-les en compte, també és important conèixer què és el que realment diferencia un compte normal d'un d'excel·lent. Perquè un compte corrent de qualitat pot anar molt més allà del que t'imagines, i això ha de ser el que determini quin banc escolliràs.

Què em dona un compte corrent de qualitat?

Actualment, un compte corrent de qualitat, el primer que t'ha d'oferir són útils eines per al control en línia. I, en aquest sentit, no t'hauries de conformar amb un mer portal web des del navegador, sinó que, abans d'optar per una institució o l'altra, has de rumiar aspectes afegits, com una aplicació de qualitat per al mòbil o eines de pagament o de retirada d'efectiu sense portar la targeta a sobre. Tot això són possibilitats tecnològiques que estan a l'ordre del dia, de manera que, per què no fer-ne ús?

Un altre aspecte digne de menció per determinar quin és el millor banc per obrir un compte és la pregunta de les comissions. Certes operacions i garanties comporten comissions, en això no hi ha dubte, ara bé: per a què val la pena pagar i per a què no? Actualment ada vegada hi ha més institucions que, com BBVA, per exemple, ofereixen comptes amb comissions zero. Per què pagar si t'ho donen gratis?

I en tercer lloc, un altre aspecte molt important que cal valorar d'un compte corrent de qualitat és la proximitat o facilitat que tindràs com a client per fer gestions presencials. Per bé que avui dia es pot fer molta paperassa per Internet, hi ha certs moments en què caldrà anar a una sucursal o, simplement, a un caixer a treure efectiu a crèdit o dèbit amb targeta. Per això, d'aquí que calgui formular-se seriosament la pregunta: quina xarxa de caixers podré utilitzar? Tinc una oficina a prop?

L'oferta de BBVA: Compte Online BBVA sense comissions

BBVA té una àmplia oferta de comptes bancaris pensats per a tot tipus de necessitats:

Complint condicions podràs gaudir d'un compte sense comissions, transferències gratis a qualsevol entitat i des de qualsevol dispositiu, 0 € de comissions d'administració i de manteniment de compte, disposició d'efectiu a més de 6.000 caixers BBVA… i a més, avantatges afegits com l'obtenció de targetes de crèdit o dèbit, a més de molts altres productes BBVA com préstecs, hipoteques, etc.

A més pots contractar els comptes en línia, sense necessitat de paperassa i sense desplaçaments, siguis o no client de BBVA.

Els comptes de BBVA et permeten gaudir de tot, tant de les més de 3.000 oficines com de l'app BBVA, designada per la consultora Forrester com la millor app financera del món el 2017 i 2018.

Amb l'app BBVA tindràs accés als teus comptes de manera directa, però també a altres productes com BBVA SmartPay, que et servirà per fer cobraments amb targeta a través del teu smartphone, cosa que serà de gran ajuda si ets autònom, per exemple, ja que així no deixaràs passar ni un pagament siguis on siguis.

Si vols més informació sobre aquests comptes corrents o qualsevol altre producte BBVA, no dubtis a entrar a bbva.es i, a l'apartat “Comptes i targetes”, llegir-ne tots els detalls. Hi trobaràs, sens dubte, tota la informació detallada que necessitaràs per prendre la decisió sobre quin és el millor banc per obrir un compte corrent.

Servei d'Alta Immediata de BBVA

BBVA posa a la teva disposició l'Alta Immediata, la qual et permet l'obertura del teu Compte Online sense Comissions ni Condicions des de casa teva, en només 10 minuts i sense paperassa, quedant operativa el teu compte des del primer moment. Per fer-ho, únicament has de seguir uns senzill, els quals depenen de si el procés el fas des de bbva.es o des de l'app de BBVA.  
Servei de Mudança Central Servei de Mudança Central
Porta els teus rebuts, ingressos i més
Coneix tot el que pots fer a través del Servei de Mudança.

I si ja tens el teu compte però en un altre banc?

Si ja tens oberta un compte en una altra entitat i desitges portar-la a BBVA, posem a la teva disposició nostre Servei de mudança que s'encarrega de tot el procés de forma fàcil i ràpida. Disponible tant en bbva.es com en l'app de BBVA, aquest servei et permet, també, canviar els teus ingressos (per exemple, la teva nòmina o pensió) o els teus rebuts (aigua, gas, telèfon, internet, col·legis, etc.) de forma còmoda, ràpida i sense cap tipus de cost.
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
  • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
  • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes