Han canviat les condicions del meu compte bancari: què faig

T'expliquem què fer en cas que el teu banc hagi canviat les condicions del teu compte
En els últims anys ha estat molt comuna la compra o fusió entre bancs, fet que ha originat moltes preguntes, sobretot quant al canvi de condicions en els comptes dels clients que abans pertanyien a un banc que ha comprat o absorbit una altra entitat financera:
Bàner Superior Comptes Sense Comissions Bàner Superior Comptes Sense Comissions

Coneix el Compte Online Sense Comissions

 • Canvis en les condicions de les comissions d'administració i manteniment del compte corrent.
 • Cobrament de quotes anuals o altres comissions sobre targetes de dèbit o crèdit.
 • Condicions sobre retirades d'efectiu o usos de caixers en el nou banc.
 • Altres dubtes: manteniment d'avantatges per domiciliació de nòmina o rebuts; condicions en altres productes (dipòsits, fons, plans, hipoteques...).

Perquè no s'acumulin els dubtes, començarem pel més bàsic i elemental:

 • Recuperar i llegir amb deteniment el contracte que vam signar quan obrim el compte corrent del nostre banc d'origen. Potser puguis tenir-lo disponible tant en el web o l'app de la teva entitat financera (a la part pública o a la part privada accedint-hi amb les teves claus). Si no el trobes, sempre pots acostar-te a una oficina o, si no és possible, sol·licitar ajuda pels canals d'atenció que tinguin habilitats.
 • Identifica la clàusula del contracte en què s'especifica (si s'hi refereix de manera explícita) la possibilitat de canvi de condicions al compte i els drets que s'atorguen al client.
Bàner Central No Comissions Bàner Central No Comissions

0 € en comissions pel teu compte i targeta.

Coneix el Compte Online Sense Comissions

Si has aconseguit el teu contracte de compte, t'aconsellem els passos següents:

 • Entra en el web o l'app del teu banc d'origen i busca notes informatives relacionades amb aquest tema. Solen anar dirigides als clients i miren d'explicar la nova situació i com queden les condicions del teu compte bancari i la resta de productes que tinguis: targetes, plans de pensions, hipoteques, etc.
 • Quan tinguis clares les condicions originals del contracte del compte i els futurs canvis que hi pugui haver per la compra o fusió amb el nou banc, podràs prendre una posició clara i ferma per actuar d'acord amb el contracte o les condicions que s'hagin acordat després del canvi d'entitat.
CTA Fes-te Client CTA Fes-te Client
Comptes - També et podria interessar Comptes - També et podria interessar

També et podria interessar

 • Ajuden a identificar el banc receptor d'una transferència i garantir la seguretat del procés.
 • Hem posat a la teva disposició diverses funcionalitats en línia que faran més senzilles les teves gestions, siguis on siguis.
 • El temps que triga a fer-se una transferència varia. T'expliquem tot el que fa referència a aquesta operació bancària.
Comptes - Eines Comptes - Eines

Eines de comptes