BBVA Agregador Financer: així s'utilitza

Descobreix com utilitzar el servei d'agregació de BBVA, que et permet reunir totes les teves finances en un només lloc.
Durant les dos últimes dècades, la relació entre els consumidors i les institucions bancàries s'ha sonat desplaçant cap a l'entorn digital. Els usuaris se senten cada vegada més còmodes amb les noves tecnologies financeres en oferir aquestes, entre altres molts avantatges, la possibilitat de gestionar còmodament totes les seves finances sense sortir de casa mitjançant una funcionalitat: l'agregador financer.
Agregador financer Top Agregador financer Top
Agregador financer
Unifica totes les teves finances i té un control total de la teva economia des del mòbil.

Què és BBVA Agregador Financer?

Es tracta d'una eina que permet agrupar els productes bancaris que tenim contractats (dels bancs disponibles en aquest servei) i visualitzar-los de manera més efectiva a través del mòbil i des de qualsevol lloc. Això garanteix un control de les finances en comptar amb tota la informació dels comptes, targetes o productes financers i amb una actualització diària d'aquestes dades.

Aquesta es produeix de manera automàtica o, també, quan el client el requereixi (sense límits). Si les dades sol·licitades a BBVA Agregador Financer són dels comptes de pagament, els canals que reverteixen la informació a l'app de BBVA són aquells que s'adapten als estàndards de seguretat regulats per la nova directiva PSD2. Una cosa que no ocorre amb la resta de productes, els quals mantenen el procediment habitual.

Sol·licita una transferència

A més, ara des de BBVA Agregador Financer pots sol·licitar als bancs dels comptes que tinguis agregades que executin una transferència, bé a comptes en què siguis titular a BBVA (o en unes altres entitats) o a comptes d'unes altres persones. BBVA Agregador Financer et redirigirà al web del teu un altre banc perquè puguis introduir les claus d'operacions habituals quan fas transferències amb ell.

Seguretat

En ambdós casos, i com és característic a BBVA, la seguretat que es proporciona a l'usuari és màxima. Tant les credencials (usuari i contrasenya) com les dades dels productes de l'entitat emissora reben el mateix tractament que els dels nostres propis clients, el que garanteix l'ús de tots els mitjans a disposició de BBVA per mantenir-los fora de perill.
Agregador financer Central Agregador financer Central
Vols controlar la teva economia des del mòbil?
Fes-te amb el nostre Agregador Financer.

Com s'utilitza BBVA Agregador Financer

L'eina pot ser utilitzada per qualsevol dels nostres clients tant des de l'app de BBVA com a través del nostre web. Si et decideixes per la primera, i després d'instal·lar-la, hauràs d'activar el servei i, des d'ell, accedir a ‘posició global’ i l'opció ‘els teus uns altres bancs’. Serà a partir d'aquest moment quan es comencessin a agregar les entitats desitjades, introduint l'usuari i la contrasenya utilitzats habitualment a cadascuna d'elles. Si optes per la segona, el procés d'agregació serà el mateix després de fer login en bbva.es. En ambdós, i com bé hem comentat prèviament, les dades es protegiran al mateix nivell que els proporcionats pels usuaris de BBVA.