Com automatitzar la teva vida financera?

Una facilitat per estalviar.

Quan parlem d'estalvi, tots els adjectius que l'acompanyen solen ser negatius: difícil, impossible... Però, realment és tan complicat o és que estem enfocant malament la tasca? O el que és el mateix: Si una opció no ha anat bé després de diversos intents, no és millor canviar d'estratègia? 

Internet ofereix diferents models basant-se en les teves necessitats. Des de BBVA et proposem alternatives la mecànica de les quals és inversa a l'explicada prèviament, és a dir, retires els diners en el moment en què els ingressis (sense esperar a veure l'excedent a final de mes). No tenir-ho en el teu cap, i per tant no visualitzar-ho, t'ajuda a no gastar-ho. Són les conegudes com a estratègies de preestalvi.

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

Gestiona les teves despeses

Per a això pots utilitzar la tècnica denominada 50/30/20, basada en la regla de proporció que li dona títol. Per posar-la en pràctica has de dividir els ingressos en tres grups diferents i destinar a cadascun d'ells una partida diferent en funció d'ells. D'aquesta manera, el 50% es destina a complir les necessitats bàsiques del dia a dia (com els pagaments domèstics o el menjar), el 30% a les teves despeses personals i, el 20%, a l'estalvi. Una distribució que, de la mà de Bconomy, pots analitzar de forma fàcil. 

I si amb el 20% no és suficient i necessites estalviar més, disposes de Programa el teu Compte, servei amb el qual pots dur a terme l'automatització del teu estalvi, obtenint més control dels teus diners

Et permet des d'estalviar a través de la teva nòmina (reservant un percentatge a principis de mes) a guardar els diners que no hagis utilitzat en els teus pressupostos. De la mateixa manera, t'ofereix la possibilitat d'establir un saldo mínim i un màxim en els teus comptes o establir la funció de l'arrodoniment en compres efectuades amb la teva targeta. Una eina de microestalvi amb la qual fer una guardiola a poc a poc et serà molt senzill. A més, no té cap mena de cost.

Controla el teu diners

El control dels diners també és important. La gestió de les nostres despeses requereix, a més, que tinguem un control dels mateixos en tot moment. Per fer-ho, BBVA posa a disposició dels seus clients una sèrie de funcionalitats addicionals, a utilitzar tant des de bbva.es com des de l'app de BBVA, que li permeten estar al corrent de la seva economia sense necessitat de sortir de casa

Així, si el que desitja és conèixer tots els seus moviments, ha de triar ‘Mi dia a dia ’, si el que cerca és fer una estimació de les despeses i ingressos futurs (de cara a saber els diners de què disposarà o en què ha de reduir), l'eina que requereix és ‘Moviments Previstos’, i si el que vol és marcar-se nous objectius d'estalvi, el seu millor opció és ‘Les meves Metes’. Però si vols treure-li el màxim rendiment a aquestes funcionalitats la millor opció és que et portis tots els teus rebuts a BBVA, per a la qual cosa comptes amb el nostre Servei de Mudança, el qual t'ajudarà a fer-ho de forma fàcil i ràpida. 

CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte