Com automatitzar la teva vida financera?

Una facilitat per estalviar.

Quan parlem d'estalvi, tots els adjectius que l'acompanyen solen ser negatius: difícil, impossible... Però, realment és tan complicat o és que estem enfocant malament la tasca? O el que és el mateix: Si una opció no ha anat bé després de diversos intents, no és millor canviar d'estratègia? 

Internet ofereix diferents models basant-se en les teves necessitats. Des de BBVA et proposem alternatives la mecànica de les quals és inversa a l'explicada prèviament, és a dir, retires els diners en el moment en què els ingressis (sense esperar a veure l'excedent a final de mes). No tenir-ho en el teu cap, i per tant no visualitzar-ho, t'ajuda a no gastar-ho. Són les conegudes com a estratègies de preestalvi.

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

Gestiona les teves despeses

Per a això pots utilitzar la tècnica denominada 50/30/20, basada en la regla de proporció que li dona títol. Per posar-la en pràctica has de dividir els ingressos en tres grups diferents i destinar a cadascun d'ells una partida diferent en funció d'ells. D'aquesta manera, el 50% es destina a complir les necessitats bàsiques del dia a dia (com els pagaments domèstics o el menjar), el 30% a les teves despeses personals i, el 20%, a l'estalvi. Una distribució que, de la mà de Bconomy, pots analitzar de forma fàcil. 

I si amb el 20% no és suficient i necessites estalviar més, disposes de Programa el teu Compte, servei amb el qual pots dur a terme l'automatització del teu estalvi, obtenint més control dels teus diners

Et permet des d'estalviar a través de la teva nòmina (reservant un percentatge a principis de mes) a guardar els diners que no hagis utilitzat en els teus pressupostos. De la mateixa manera, t'ofereix la possibilitat d'establir un saldo mínim i un màxim en els teus comptes o establir la funció de l'arrodoniment en compres efectuades amb la teva targeta. Una eina de microestalvi amb la qual fer una guardiola a poc a poc et serà molt senzill. A més, no té cap mena de cost.

CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte