Assegurança de la llar

És una assegurança l'objecte de la qual és protegir els propietaris o llogaters d'un habitatge contra les pèrdues econòmiques que puguin patir els assegurats o els tercers perjudicats, derivades d'una gran varietat de riscos.

El prenedor de l'assegurança es compromet a pagar la prima. A canvi, si es produeix un accident o un dany, l'asseguradora afronta les despeses, paga una suma de diners o ofereix altres prestacions, segons les cobertures contractades en la pòlissa de l'assegurança.

Depenent de la modalitat de l'assegurança que es triï, l'assegurança pot cobrir tant el continent com el contingut de l'habitatge, així com la responsabilitat civil extracontractual pel que fa a l'obligació de rescabalar els danys i perjudicis causats a un tercer fins a l'import límit contractat.

El continent és el conjunt format per la construcció principal i les accessòries de l'habitatge assegurat, com ara les instal·lacions fixes i els aparells fixos per a serveis de l'habitatge, així com jardins, tancaments exteriors i instal·lacions esportives o d'esbarjo. El contingut està format pel mobiliari i béns, diners en efectiu, joies, objectes especials (metalls preciosos, obres d'art, antiguitats, etc.).

Què és una assegurança de la llar?

També et podria interessar

  • Deixa'ns que et cuidem amb l'Assegurança Salut BBVA. Gaudeix d'una assistència sanitària completa a les mans dels millors professionals.
  • Protecció per a tu i per als teus en cas de malaltia o defunció. Tria la cobertura que millor s'ajusta a tu.
  • L'assegurança a mida amb què garanteixes la protecció de casa teva: paga només pel que necessites.
  • L'assegurança que cobreix els danys ocasionats a la teva moto i els seus ocupants. Tria la modalitat que millor s'adapta a tu.
  • Una de les cobertures més completes per al teu cotxe. Inclou trencament de vidres, robatori o incendi, danys propis i pèrdua total.