CVV dinàmic

Un grau extra de seguretat en les teves compres per telèfon i Internet

El CVV dinàmic de les targetes Aqua BBVA genera un codi d'un sol ús per fer cada transacció encara més segura, protegint-te davant de possibles fraus.

Què és el CVV dinàmic?

El CVV (Card Verification Value) és un codi de 3 o 4 dígits imprès al revers de les targetes financeres, que serveix com a mesura de protecció en fer compres per telèfon o Internet.Juntament amb la numeració i la data de caducitat, s'utilitza per confirmar que és el titular de la targeta qui està fent la transacció.

El codi CVV dinàmic de les targetes Aqua BBVA ofereix un grau de protecció encara més gran, ja que no està imprès a la targeta física, sinó que es genera des de l'app BBVA de forma específica per confirmar cada transacció.

Com funciona?

Utilitzar el CVV dinàmic de les targetes Aqua BBVA és molt senzill

  • En fer una transacció per telèfon o Internet, hauràs d'indicar les dades de la targeta: nom del titular, numeració completa, data de caducitat i CVV. 
  • Per obtenir totes aquestes dades (que no estan impresos a la targeta física) només necessitaràs entrar a bbva.es o a l'app BBVA, accedir a la targeta amb la qual vols fer el pagament i prémer a l'opció per consultar el CVV dinàmic.
  • Juntament amb les dades de la teva targeta, podràs veure un codi CVV de 3 dígits amb un període de validesa d'uns quants minuts. Si, passat aquest temps, no l'has utilitzat per fer alguna transacció, el codi caducarà i hauràs de sol·licitar-ne un de nou. 

Encara no tens la teva Targeta Aqua Crèdit?

Intel·ligent, flexible i encara més segura:

  • Sense números impresos, només pots veure'ls a l'app.
  • CVV dinàmic per protegir les teves compres en línia.
  • Et permet ajornar les teves compres o pagar-les el mes següent. 

Ciberseguretat

Vegeu més notícies

Necessites més informació?