Decidir millor

Descobreix tot el potencial dels teus diners

Un cop tinguis un matalàs d'estalvis per afrontar imprevistos, és el moment de plantejar-se el pas següent per millorar la teva salut financera: d'estalviar a invertir. Ja que els teus estalvis aturats poden perdre valor per la pujada del cost de vida. 

Troba una inversió que s'ajusti a tu

 • Assessorament personalitzat

  Per saber els teus objectius i el nivell de risc que estàs disposat a assumir, et farem unes preguntes per oferir-te el producte d'inversió més adequat per a tu.
 • Inverteix des de 30 €

  Pots començar a invertir des de 30 €, encara que la nostra recomanació és que triïs un import d'acord amb el teu nivell d'estalvi.
 • Segueix-ne l'evolució

  Sempre podràs veure l'estat de la teva inversió. Un senzill gràfic te'n mostrarà el comportament i et permetrà comprovar la rendibilitat que n'has obtingut. 
 • Disponibles sempre que els necessitis

  La clau de l'èxit està a donar a la inversió el temps que necessiti per créixer. Encara que si els necessites, els teus diners sempre estan disponibles.
Invertir implica assumir un determinat nivell de risc que dependrà de les característiques específiques del producte o dels actius en els quals s'inverteixi.