Les nostres oficines obren de nou

Estem treballant per fer-te una mica més fàcil la tornada a la normalitat.

Tot i que el 90% dels nostres gestors han estat treballant per donar-te servei des de casa seva, ara que a poc a poc tornem a la normalitat, també recuperarem la nostra atenció en oficines amb mesures d'higiene i seguretat reforçades.

Es recomana continuar fent les gestions en línia, però si necessites ajuda per fer una gestió, pots posar-te en contacte amb la teva oficina o el teu gestor trucant als telèfons habituals.

Si necessites fer gestions d'efectiu...
L'horari de caixa és de 8.30 a 11.00.

Demana cita prèvia telefònica per fer les teves gestions i oblida't de les esperes.

Segur, còmode i senzill.

Per poder ser atès i fer consultes i gestions amb total seguretat, haurà de sol·licitar una cita prèvia telefònicaTruca al teu gestor o a la teva oficina i tria el dia i l'hora que prefereixis perquè et puguin atendre.
Troba la teva oficina oberta més pròxima.
Per consultar les dades de contacte, els serveis disponibles a cada oficina o la nostra xarxa de caixers, fes servir el nostre cercador.

A causa de l'estat d'alarma decretat pel Govern, hem aplicat una sèrie de mesures perquè els nostres clients puguin continuar operant amb normalitat. Des del primer dia hem seguit les recomanacions del Ministeri de Sanitat amb l'objectiu de garantir la seguretat de clients i empleats durant la situació provocada per la covid-19.

No obstant això, i sempre que no sigui imprescindible anar a una oficina, et recomanem que facis servir els nostres canals digitals. Recorda que pots continuar fent les teves gestions a través de l'app i del web còmodament des de casa.