Com enviar una notificació o justificant per SMS o correu electrònic d'una transferència?

Et mostrem com pots enviar la notificació d'una transferència al destinatari de la mateixa.
Si desitges avisar al destinatari de la transferència que ja l'has fet pots fer-ho. A continuació t'expliquem com fer-ho si has fet la transferència per bbva.es o si has utilitzat l'aplicació.

1. Accedeix a l'Àrea privada a BBVA.es

2. Introdueix les teves claus d'accés

3. Selecciona el compte des de la qual vols fer la transferència

4. Indica el destí de l'enviament: IBAN del compte i dades del beneficiari

5. Completa els detalls de l'enviament

6. Revisa el detall de la transferència A la part inferior trobaràs un apartat que indica “Enviar notificació d'aquesta operació a una altra persona?”: 

  • SMS a mòbil: Indica el número de telèfon del destinatari dels diners. El SMS no té cost per a tu i et servirà per avisar-li directament que has fet la transferència. 
  • Adreça electrònica: Indica el correu electrònic del destinatari dels diners. L'adreça electrònica l'enviarà BBVA en el teu nom i et servirà per avisar que has fet la transferència. 

Pots utilitzar l'agenda de contactes que tens guardats a BBVA (en la icona blau de la llibreta que està a la dreta) per disposar de les dades que tinguis guardats per a aquest contacte.

1. Accedeix a la teva Àrea Privada de l'app BBVA

2. Introdueix les teves claus d'accés

3. Selecciona el compte des de la qual vols fer la transferència

4. Indica el destí de l'enviament, import i la data de l'enviament i fes clic en “Continuar”

5. Revisa el detall de la transferència. A la part inferior trobaràs 2 camps: 

  • Avisar per SMS: Indica el número de telèfon del destinatari dels diners. L'SMS no té cost per a tu i et servirà per avisar-li directament que has fet la transferència.
  • Avisar per adreça electrònica: Indica el correu electrònic del destinatari dels diners. L'adreça electrònica l'enviarà BBVA en el teu nom i et servirà per avisar que has fet la transferència. 

Pots acudir a la teva agenda de contactes que tens guardats a BBVA (en la icona blau de la llibreta que està a la dreta) per disposar de les dades que tinguis guardats per a aquest contacte.

IMPORTANT: Les notificacions per SMS i Adreça electrònica no s'enviaran fins que no hagis signat i confirmat l'operació (t'enviarem una clau per SMS per signar l'operació).

En alguns casos, si el compte de destí és un compte a què fas enviament de diners sovint, pot que no sigui necessari signar l'operació. Aquest missatge: “El compte a què enviaràs diners és una dels teus habituals, per això no et demanarem cap clau per fer-la. Més rapidesa i mateixa seguretat de sempre ”  t'apareixerà en un avís en color taronja.