Com pots domiciliar la teva nòmina a BBVA?

Aquests són els passos que has de seguir per domiciliar la teva nòmina a BBVA.

Què suposa domiciliar la nòmina o pensió en un compte?

Domiciliar la nòmina o la pensió significa rebre els diners de manera automàtica en un compte bancari en el qual el titular ha de ser el mateix que el beneficiari del pagament. 

Com domiciliar una nòmina per primera vegada o canviar-ne la domiciliació?

Si la teva empresa o pagador necessiten un certificat oficial del banc, aquests són els passos que has de seguir per domiciliar la teva nòmina a BBVA: 

  1. Accedeix a l'Àrea privada de BBVA.es amb el teu usuari i contrasenya.
  2. A la Posició global, veuràs el teu número de compte: fes-hi clic a sobre, al botó Vull. 
  3. Selecciona "Altres operacions" i, a continuació, "Domiciliar nòmina". 
  4. Emplena els camps del formulari per generar el certificat en pdf.
  5. Baixa el pdf i lliura'l al departament de Recursos Humans.

Si ho prefereixes, també pots canviar la domiciliació de la nòmina enviant el teu número de compte a la persona de contacte de Recursos Humans a la teva empresa i indicar-li que vols domiciliar la nòmina en aquest compte. 

Finalment, si el que vols domiciliar és una pensió o prestació per desocupació, el procés que hauràs de seguir és el mateix, però lliurant el número de compte a l'organisme que t'abona els diners.

Quant triga un canvi de domiciliació de nòmina?

El temps dependrà del moment del mes en què sol·licitis la domiciliació a l'empresa o a l'organisme encarregat d'abonar la pensió o prestació per desocupació. El més freqüent és que la domiciliació sigui efectiva al mes següent del mes en curs en què es dona l'ordre. És a dir, si se sol·licita la domiciliació al mes de març, el més habitual és que es faci efectiva el mes d'abril.

I si ja tinc domiciliada la meva nòmina en un altre banc?

Si ja tens la teva nòmina en una altra entitat i desitges portar-la a BBVA, posem a la teva disposició el nostre Servei de Mudança que s'encarrega de tot el procés de forma còmoda, ràpida i sense cap tipus de cost. Pots accedir a ell des de bbva.es o des de l'app de BBVA.