Assegurança de viatge per als Estats Units, tot el que necessites saber

Et comptem quins requisits ha de complir la teva pòlissa per viatjar als Estats Units i que el tinguis tot cobert.
Preparar un viatge a un destí fora d'Europa implica fer unes gestions majors que en el cas dels països europeus de l'espai Schengen. Una de les qüestions més importants a l'hora de viatjar als Estats Units és contractar una assegurança de viatge. En aquest país, la sanitat és privada, i qualsevol mínim contratemps pel qual hagis de ser atès pels serveis sanitaris et pot costar una barbaritat si no comptes amb la cobertura apropiada. Per això mateix, la contractació d'una assegurança de viatge per als Estats Units et donarà la tranquil·litat de poder anar-te de vacances amb més seguretat i evitar veure't en la situació d'haver de pagar unes factures per l'atenció hospitalària que poden ascendir a milers d'euros. En aquest article, et comptem en què consisteixen aquest tipus d'assegurances, els seus diferents tipus de cobertura i què has de tenir en compte en contractar un.
Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.

Capitals assegurats

El primer al que s'ha d'atendre és als límits de capital assegurat que ofereix l'assegurança. De res serveix tenir una assegurança que cobreixi fins a 5.000 euros en despeses sanitàries si l'assistència sanitària per un trencament de cama pot arribar a costar fins a 80.000 euros a Estats Units. Per tant, com més gran sigui la cobertura econòmica, més garanties de seguretat i tranquil·litat tindrà l'assegurat. De fet, per als viatges que impliquin majors riscos — com poden ser els viatges per carretera o els viatges d'aventura —, és especialment important que l'assegurança es faci càrrec de la major quantitat de despeses possibles. Per tant, abans d'optar per una assegurança o un altre, és imprescindible analitzar quin tipus de viatge es va fer per triar els límits més adequats.

Període de cobertura

L'ideal és contractar una assegurança que cobreixi la totalitat dels dies del viatge, sense escatimar en els dies d'arribada o sortida, ja que els imprevistos poden ocórrer en qualsevol moment.

D'altra banda, existeixen assegurances de viatge anuals de tarifa plana. Aquest tipus de pòlisses són una opció molt còmoda per a aquells que hagin de desplaçar-se diverses vegades a l'any, ja que eviten que s'hagi de contractar una nova pòlissa cada vegada que es viatge fora d'Europa en una mateixa anualitat.

Avenç de fons

L'avenç de fons és per a casos de necessitat i l'assegurat està obligat a restituir l'import a la companyia, que a més pot exigir algun tipus d'aval o garantia. Els imports dels avenços de fons són molt variables segons les pòlisses
Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Serveis addicionals

Una bona assegurança de viatges ofereix serveis addicionals opcionals o ja inclosos en l'assegurança que es contracti per a aquells imprevistos que puguin sorgir més enllà de la necessitat de rebre assistència sanitària — de tal manera que la tranquil·litat durant el viatge estigui garantida. Per tant, és recomanable comptar amb una pòlissa que cobreixi, per exemple, indemnització en cas de retard o cancel·lació del vol; pèrdua, danys o robatori de l'equipatge; cobertura legal a l'estranger, etc.

A BBVA sabem l'important que és poder anar-te de viatge amb la major tranquil·litat. Per aquest mateix motiu, hem seleccionat assegurances de viatge amb àmplies cobertures que s'adapten a les teves necessitats. Entra en bbva.es o acosta't a una de les nostres oficines per informar-te sobre quin és l'assegurança ideal per al teu viatge de somni.

CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
  • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
  • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

  • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.