Val la pena contractar una assegurança de viatge?

Anticipar-se és la millor recepta per afrontar qualsevol imprevist.

Ningú espera haver d'utilitzar-la i ningú vol pagar per alguna cosa que no sap si passarà; però si passa, ho agrairà, ja que s'estalviarà temps i diners

Tries destí, busques allotjament, programes les excursions que més et venen de gust, t'informes sobre els monuments més importants que pots visitar i investigues una mica sobre la gastronomia i la cultura local. I l'assegurança de viatge? Pots deixar-ho per al final, però no oblidis que pot ser interessant contractar-la abans de començar la teva aventura.

Bàner superior Assegurances BBVA Bàner superior Assegurances BBVA
Descobreix les Assegurances BBVA
El que més valores mereix la millor protecció.

Per què no hauries de viatjar sense assegurança?

Una malaltia, un accident, la pèrdua o el robatori de l'equipatge, cancel·lacions o retards en els vols o una tornada anticipada poden alterar els teus plans de viatge i el teu pressupost. En les coses importants, és millor no improvisar. 

El principal motiu per contractar una assegurança de viatges és que puguis gaudir-ne amb total tranquil·litat. Però hi ha més raons per les quals hauries de fer-ho. Aquí te n'expliquem algunes.

 • Pots tenir un accident. De fet, un alt percentatge de les assistències mèdiques que es produeixen durant un viatge són per accident.
 • Pots posar-te malalt i necessitar assistència mèdica i hospitalària: a Espanya estem acostumats una sanitat pública i de qualitat, però això no passa a la majoria dels països, on els costos de la sanitat solen ser alts. Si no tens una assegurança mèdica, és possible que et sigui complicat fer front a les despeses mèdiques. Si viatjaràs per Europa, recorda que, encara que tinguis la targeta sanitària europea, a molts països els tractaments i l'assistència mèdica no són gratuïts. Per això, també és recomanable una assegurança de viatge.
 • Estalvies diners: pensa quant costa de mitjana una assegurança de viatges i quant hauries de pagar per solucionar qualsevol imprevist que pugui sorgir durant el viatge, sigui per una qüestió de salut o de logística. 
 • Disposes d'informació 24 hores: disposar d'assessorament en el teu idioma 24 hores al dia els 7 dies de la setmana no té preu. 
 • Pots anul·lar el viatge en cas d'imprevist: és el segon motiu en el rànquing d'incidències durant un viatge. 
 • En cas de cancel·lació d'un vol o demora: l'assegurança et reemborsarà les despeses derivades de possibles demores o cancel·lacions que puguin patir els teus vols. 
 • Estàs cobert davant robatoris o pèrdua d'equipatge: és important tenir aquesta cobertura per poder recuperar part del perdut. Una assegurança de viatge et garanteix una indemnització econòmica i t'ajuda amb la gestió perquè recuperis la teva maleta. 
 • En alguns països és obligatori viatjar amb assegurança: a Cuba, Rússia o a l'espai Schengen, per exemple, no et concedeixen el visat si no tens una cobertura mèdica.
Bàner central Assegurances BBVA Bàner central Assegurances BBVA
Coneix les nostres assegurances
I tria la que s'adapti més bé a les teves necessitats.

El teu destí, clau en l'elecció de l'assegurança mèdica

Si has de fer activitats o esports de risc, no oblidis ampliar la teva assegurança amb cobertures especialment indicades per a això. 

En cas de qualsevol imprevist pots contactar amb la teva asseguradora, que t'informarà sobre els passos a seguir i et guiarà en tot el procés per resoldre el problema en qüestió. 

Pots valorar l'assegurança que necessites en funció del tipus de viatge que facis. L'Assegurança de Viatge BBVA t'assegura davant imprevistos de salut, en cas de trasllats i repatriació i, en la seva modalitat ampliada, en demores o pèrdues d'equipatge.

CTA Assegurances BBVA CTA Assegurances BBVA
Assegurances - També podria interessar-te Assegurances - També podria interessar-te

També et podria interessar

 • T'expliquem les característiques d'una assegurança de renda vitalícia i quins són els seus avantatges.
 • Donada l'obligació de reparar danys que has causat a uns altres, una assegurança de responsabilitat civil pot ser necessària.
 • T'expliquem el seu funcionament, les seves claus i com pots identificar quina s'ajusta a les teves necessitats.
Assegurances - Eines Assegurances - Eines

Eines d'assegurances

 • Fes el teu propi exemple amb les teves actuals assegurances i descobreix quant podràs estalviar si decideixes incloure-les en el Pla EstarSeguro BBVA.