Què és SCA i quins beneficis té per al consumidor

Màxima seguretat per a les compres en línia.
La SCA (o Strong Consumer Authentication) és un dels punts clau de la nova normativa PSD2. Aquesta es crea amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament de nous mètodes de pagament que siguin més segurs per al consumidorS'aplica tant a les entitats financeres com a les conegudes TPP les quals, després del seu nou ascens dins aquest ecosistema de transaccions en línia, estan obligades a complir les mateixes directrius que les més tradicionals.
Bàner Superior Biometria Bàner Superior Biometria
Unifica la teva operativa a l'aplicació de BBVA
Fes tot el que necessites des del mòbil de manera fàcil i còmoda.

SCA: enfortint la seguretat

L'SCA (Strong Customer Authentication) és el procediment d'autenticació obligatori que qualsevol usuari de l'EEE haurà de dur a terme, a partir del 14 de setembre, quan compri per Internet. El seu objectiu és comprovar, de forma fèrria, l'autenticitat dels clients utilitzant 2 o 3 factors d'entre aquestes categories: una cosa que el client sap (per exemple, una contrasenya), una cosa que el client té (per exemple, el mòbil) i una cosa que el client és (per exemple, l'empremta dactilar o la cara). Els beneficis de la seva implantació són clars: més seguretat en l'operativa i reducció dels casos de frau

L'SCA és el procediment d'autenticació obligatori que qualsevol usuari de l'EEE haurà de dur a terme, a partir del 14 de setembre, quan compri per Internet. El seu objectiu és comprovar l'autenticitat dels clients utilitzant 2 o 3 factors d'entre aquestes categories: una cosa que el client sap (per exemple, una contrasenya), una cosa que el client té (per exemple, el mòbil) i una cosa que el client és (per exemple, l'empremta dactilar o la cara). 

Els beneficis de la seva implantació són clars, més seguretat en l'operativa i reducció dels casos de frau, i s'apliquen en la majoria dels casos encara que, com en tot, hi ha excepcions marcades per la llei.

Bàner Central Biometria Bàner Central Biometria
Descobreix la Banca en línia de BBVA
Aprofita totes les funcionalitats que t'oferim i que et permetran fer les teves operacions diàries des del mòbil.

Sempre segur

BBVA cerca, a més de la màxima seguretat, la millor experiència per a l'usuari. Per això, i gràcies a la creació de mesures de protecció "invisibles" per al client, evitarem l'aplicació de la SCA excepte en aquells casos que marqui la llei o en què, per seguretat, no tinguem la certesa de poder cobrir-lo amb les nostres eines.

I com tenim aquesta certesa? Perquè a BBVA adaptem la seguretat al coneixement que tenim de cada client. En funció dels seus hàbits i de la seva manera d'actuar quan utilitza les aplicacions i eines que el banc posa a la seva disposició, BBVA ajusta en temps real els criteris de seguretat a aplicar per tal de determinar que tant les connexions utilitzades com les operacions que fa un client són vàlides. 

A més, i com a complement, oferim als nostres clients la possibilitat de convertir el seu mòbil en un comandament a distància únic amb el qual controlar els seus diners mitjançant funcionalitats com encendre i apagar les targetes amb un sol clic o el conegut botó del pànic, amb el qual pots bloquejar els comptes en cas de detectar qualsevol sospita de frau. Mesures per evitar ensurts innecessaris i tenir una vida més tranquil·la pel que fa a la teva economia.

CTA Biometria CTA Biometria