Guardiola virtual: estalvia gairebé sense esforç

Compte Metes, el compte pensat per a l'estalvi.

Estalviar és un acte que requereix planificació i molta força de voluntat. Avui dia, i gràcies a les noves tecnologies, aquest primer requisit és més fàcil de complir. Sobretot si utilitzes alguna de les aplicacions mòbils que han aterrat per revolucionar la teva vida i, en molts camps, fer-la més accessible. 

Un d'aquests és, sense cap dubte, el de l'estalvi. En ell, asseguren des d'un major control dels teus comptes a la realització de pressupostos o el desglossament de despeses, entre altres moltes possibilitats. Accions que estan, ja, a l'abast de la teva mà. 

A l'app de BBVA, per exemple, disposes del Compte Metes BBVA, una guardiola virtual que et permet estalviar de forma fàcil. Crear-la és molt senzill: només hi has de posar un nom, els diners que necessites per aconseguir l'objectiu i fixar el termini que estimis oportú. El millor? Pots establir tantes guardioles com objectius d'estalvis t'hagis fixat.

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

Com es traspassen els diners estalviats?

Una vegada hagis marcat els objectius d'estalvi, és el moment de decidir com vols portar-ho a terme. Tens dues formes: la manual i l'automatitzada. En la primera d'elles ets tu el que transfereix els diners d'acord amb el pla que t'hagis marcat. En la segona es programen periòdicament les aportacions, fet que permet que puguis oblidar-te'n fins a assolir l'objectiu. Aquesta última via resulta més senzilla de complir ja que, si no has de pensar en l'estalvi, sempre et serà més senzill. 

Per dur a terme la segona opció, a BBVA tens disponible l'eina Programa el teu Compte. Aquesta et permet, a través d'una sèrie de regles, l'automatització de la teva nòmina, del teu saldo a finals de mes o del sobrant dels pressupostos que has creat amb Bconomy. A més, et permet fixar un saldo màxim en el teu compte (perquè, en el moment en què se sobrepassi es transfereixi sobrant a la guardiola digital), un mínim (el qual fa el camí contrari) o practiques el microestalvi amb la regla de l'Arrodoniment, guardant els cèntims que et sobren d'arrodonir a l'euro més proper de cada compra que fas amb targeta de dèbit. 

A més, el Compte Metes BBVA et permet veure tots els moviments efectuats i traspassar diners d'una meta a una altra o, en cas que ja no la necessitis, eliminar-ne alguna.

Bàner Centre Programa el teu Compte Bàner Centre Programa el teu Compte
Compte Metes BBVA
El compte que t'ajuda a aconseguir els teus objectius d'estalvi.

Evolució de l'estalvi

Segons les metes que hagis creat en aquesta guardiola virtual, el mateix compte genera una sèrie de notificacions que et van informant del compliment de cada objectiu

En concret, reps un total de tres alertes: quan assoleixis el 60% de la meta, el dia que havies establert com a data per aconseguir l'objectiu i en aconseguir-ho. És important apuntar que, en qualsevol moment, tens els diners disponibles.

Quines condicions té?

Com que és un compte pensat per facilitar l'estalvi, no disposa de cap comissió. Tant és així que, en aquest compte, no pots domiciliar la teva nòmina, ingressos o rebuts. Tampoc no té targeta associada.
CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte