> 
 > 
Hucha digital

Estalviar diners amb una guardiola digital

Amb les regles de Programa el teu Compte és més senzill

Recordes aquella època en què, pesseta a pesseta, s'estalviava una “fortuna”? Aquesta en què omplies la teva guardiola amb la paga dels diumenges per poder comprar-te, en el futur, això que tant desitjaves? Parlem d'actes que la majoria els hem fet i del qual procés, avui, s'ha actualitzat gràcies aquesta tecnologia que ofereix nous camins per obtenir una “guardiola digital”. 

Però, què és aquesta guardiola digital? En la majoria dels casos parlem d'un compte sense comissions que es destina exclusivament a l'estalvi. A BBVA l'hem trucat Compte Metes BBVA. Aquesta, es pot crear únicament a través bbva.es o l'app de BBVA i funciona de manera molt senzilla: en obrir-la, has de donar-li un nom, indicar quant diners vols estalviar i la data que t'has marcat per assolir aquesta quantitat. Durant el procés, la pròpia compte t'envia notificacions perquè sempre estiguis informat de l'evolució de l'estalvi. Una bona forma d'anar creant diferents objectius d'estalvi de manera molt senzilla. Com quan eres petit.

Com es plena aquesta guardiola digital?

A BBVA disposem de diferents eines per anar omplint aquesta guardiola digital. La més pràctica? Programa el teu Compte, formada per diferents regles pensades, en la seva majoria, per estalviar. 

La que més se sembla a la guardiola tradicional és la de l'Arrodoniment. Basada en el microestalvi permet, en fer una compra amb la teva targeta de dèbit del qual preu contingui decimals, prendre la resta fins a completar el següent euro i transferir-ho a una segona compta amb la fi d'estalviar-ho. Per exemple: si fas una compra de 10,30€, els 70 cèntims que falten fins als 11€ són els que aquesta tècnica s'emporta a la guardiola digital. 

També disposes de les regles Estalvi a Fi de Mes, Estalvi en Pressupostos i Estalvi en Nòmina. La primera automatitza el pas d'un percentatge del teu estalvi (entès com a ingressos menys les despeses del mes) a la guardiola digital, la segona fa el mateix procediment però partint del sobrant dels pressupostos creats amb Bconomy i la tercera el duu a terme a partir de la teva nòmina recent ingressada.

Per finalitzar, també tens l'opció de marcar un Saldo Màxim en un compte que, de sobrepassar-se, generaria una transferència del sobrant a un compte d'estalvi. 

Com veus, l'arribada de la tecnologia a les nostres vides fa que estalviar sigui més senzill. Per això, i si estàs decidit a crear una guardiola, el digital té múltiples avantatges davant la tradicional.

Quines condicions té?

Com és un compte pensada per facilitar l'estalvi, no disposa de cap comissió. 

Tant és així que, en aquest compte, no pots domiciliar la teva nòmina, ingressos o rebuts. Tampoc no té targeta associada.

Estalviar diners amb una guardiola digital

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia