Un pla a futur per viure més tranquil avui

Creus que podries treure més partit als teus diners? T'agradaria tenir un pla per a la jubilació? O potser estàs pensant a comprar-te una casa amb la teva parella? A BBVA, ens agradaria ajudar-te a trobar respostes a les preguntes que, abans o després, sorgeixen en la vida

Com fer créixer els teus estalvis

Cal que entenguis la teva situació econòmica actual i que tinguis clares les teves metes per saber què fer amb els teus estalvis. Ja sigui amb les eines d'estalvi de l'app per arribar a tenir un coixí. O bé trobant una inversió afí als teus objectius i amb la qual et sentis còmode.

El teu patrimoni d'un cop d'ull

Planificar és mirar a mitjà-llarg termini, i el pas previ per fer-ho és tenir clar quin és el teu punt de partida. Disposar d'una visió global de la teva economia i saber el que tens menys el que deus és indispensable per prendre decisions financeres encertades.

Es pot tenir un deute saludable

Una bona salut financera no implica que no hagis d'endeutar-te, sinó que ho has de fer de manera controlada. L'app de BBVA t'ajuda a saber què està dins de les teves possibilitats. O què podries aconseguir el dia de demà d'una manera realista i amb una estratègia saludable?

T'interessa? Baixa l'app de BBVA

Vols saber més sobre salut financera?

Altres mètodes per millorar la teva estabilitat financera

  • Mode sota control

    Perquè puguis visualitzar els teus comptes i anticipar possibles despeses que podrien desequilibrar el control que en tens.
  • Mode estalvi

    Posem totes les nostres opcions a la teva disposició perquè configuris el teu mode d'estalvi com et sentis més còmode.