Com puc sol·licitar un Préstec Ràpid?

Descobreix els passos a seguir per sol·licitar un préstec ràpid a BBVA.
El Préstec Ràpid de BBVA és contractable només per a nous clients que cerquen un préstec d'entre 3.000€ i 10.000€. A més, no necessites aportar documentació i es pot contractar 100% en línia a través de bbva.es o de m.bbva.es. A continuació, t'expliquem com fer-ho:

A través de m.bbva.es

Sol·licitud de préstec: 

1. Accedeix des d'aquí al simulador de préstecs

2. Calcula la teva quota 

3. Selecciona l'opció que prefereixis: 

Sense Documents

4. Connectarem amb el teu altre banc on tinguis domiciliada la teva nòmina/pensió. Introdueix les claus del teu altre banc. D'una forma puntual i completament segura, BBVA podrà accedir a la informació dels moviments del teu compte per evitar que hagis de cercar i enviar cap tipus de paper ni document per acompanyar la sol·licitud. L'accés es fa sempre en el teu nom i les teves credencials d'accés són custodiades i posteriorment eliminades dels sistemes de BBVA una vegada s'acabi el procés. 

D'aquesta manera, estudiem els teus moviments bancaris per tal de valorar la teva situació financera i poder oferir-te el préstec. Si vols, pots agregar més d'un banc perquè la valoració de la teva sol·licitud sigui més completa. 

5. En el termini de 24 hores feiners et comunicarem, a través d'un correu, si la teva sol·licitud és viable 

Si la teva sol·licitud ha estat aprovada, hauràs d'accedir a l'App BBVA amb l'usuari i contrasenya que vas escollir en la sol·licitud de Préstec. Podràs triar on desitges rebre el préstec. Recorda tenir el teu DNI a mà per signar la documentació contractual en línia. A BBVA et donem l'opció de: 

Obrir un compte a BBVA

Obre un compte en línia sense comissions ni condicions a BBVA i rebràs els diners de manera immediata. 

Sense obrir compte a BBVA

Pots rebre els diners en un compte fora de BBVA en un termini de 72 hores aproximadament. 

Amb Documents

4. Completa la informació (dades personals, domicili, dades de contacte i dades professionals). Coneixeràs si la teva sol·licitud és viable de manera immediata i podràs triar el compte del teu altre banc on desitges rebre el teu préstec. 

5. Envia la documentació requerida: NIF, nòmina (IRPF si ets autònom), Vida Laboral i un document on s'especifiqui el número del teu compte on rebràs els diners (Ex. Rebut o similar). 

Una vegada validada la documentació, i si tot és correcte, t'enviarem el contracte per adreça electrònica perquè el ferms i un missatger passarà a recollir-ho pel teu domicili

A través de bbva.es

Sol·licitud de préstec:

1. Accedeix al nostre simulador de préstecs a través de bbva.es.

2. Calcula la teva quota 

3. Completa la informació (dades personals, domicili fiscal, dades de contacte...).

4. Coneixeràs si la teva sol·licitud és viable de manera immediata i podràs triar el compte on desitges rebre el teu préstec:

Obrint un compte a BBVA

Obre un compte en línia sense comissions ni condicions a BBVA i rebràs els diners de manera immediata. 

Sense obrir compte a BBVA 

Pots rebre els diners en un compte fora de BBVA en un termini de 72h. aproximadament. 

5. Envia la documentació requerida:

Obrint compte a BBVA

Hauràs d'adjuntar o enviar la documentació requerida: NIF, nòmina (IRPF si ets autònom) i Vida Laboral.

Sense obrir obrir compte a BBVA

Hauràs d'adjuntar o enviar la documentació requerida: NIF, nòmina (IRPF si ets autònom), Vida Laboral i un document on s'especifiqui el número del teu compte on rebràs els diners (Ex. Rebut o similar). 

Una vegada validada la documentació, i si tot és correcte, t'avisarem perquè ferms el contracte del teu préstec. Podràs fer-ho a través de l'App, web i cajeros.Si has obert compte a BBVA rebràs els diners de manera immediata, si no el rebràs en 72 hores.