Guia ràpida per contractar el teu fons d'inversió

Aquests són els passos que has de seguir per començar a estalviar amb ells.

Contractar un fons d'inversió pot ser el primer pas cap a un estalvi a mitjà o llarg termini. Aquests inverteixen en actius financers depenen de factors com la liquiditat (o capacitat per transformar-ho en diners sense afectar al seu preu), el risc (o la variabilitat del mateix) i la rendibilitat esperada (o retorn que s'espera rebre d'aquest actiu).

Partint d'això, i després d'haver-nos decidit a invertir, sorgeix una última pregunta: com puc contractar un fons d'inversió, ja sigui des del teu ordinador o des de qualsevol dispositiu mòbil? Des de BBVA te l'expliquem, mostrant-te també que és més fàcil del que sembla.

Bàner superior calcula rendibilitat Bàner superior calcula rendibilitat
Treu partit al teu diners
Tria el fons d'inversió que s'adapti més bé a les teves necessitats.

Així pots contractar el teu fons d'inversió

Des del teu ordinador

En primer lloc, has de seleccionar aquell que millor s'adapta a les teves necessitats. Des de BBVA t'oferim una àmplia gamma de fons, tant propis com d'unes altres gestores, a què podràs accedir des del nostre cercador de forma ràpida i senzilla. 

Una vegada el tinguis clar, i hagis accedit a ell, tria ‘Contractar’. Si ja ets client de BBVA, accedeix a la teva Àrea Privada utilitzant el teu usuari i contrasenya. Si no l'ets, pots fer-te a l'instant en l'opció ‘Fes-te Client’ situada en la cantonada superior dreta del nostre web. 

Ja dins la teva Àrea Privada, tens 3 formes de contractar el teu fons d'inversió i fer la teva primera aportació.

 • Des d'un compte BBVA, indicant l'import de la mateixa (per exemple, 50€). També és possible fer aportacions regulars, indicant la quantitat, la periodicitat d'execució de cada ordre i el compte des de la qual es durà a terme.
 • Des d'un altre fons d'inversió que ja tinguis a BBVA, el qual has de seleccionar, indicant després el tipus d'aportació, total o parcial, l'import aproximat i el compte a què l'associaràs.
 • Des del fons d'una altra entitat, del qual procés requereix indicar la gestora del mateix, el seu nom i el número de contracte, a més del tipus de traspàs (total o parcial), l'import aproximat i el compte a què s'associa.

Des del teu mòbil

El procés no difereix molt de què fas des del teu ordinador de sobretaula. El primer pas, després de triar el fons desitjat, és accedir a la teva Àrea Privada amb el teu usuari i contrasenya. Si no ets client de BBVA, pots fer-te prement en l'opció ‘Fes-te Client’ des de la pròpia app.

Ja en la teva Àrea Privada, i igual que des del teu ordinador, disposes de 3 opcions per contractar el teu fons d'inversió. Pots fer-ho des de:

 • Un compte BBVA, simplement indicant la quantitat a aportar. Si aquesta serà periòdica, cal assenyalar l'import, la periodicitat i el compte des de la qual es fa.
 • Un altre fons d'inversió de BBVA a indicar. Després d'això, s'ha de marcar si l'aportació és total o parcial, l'import de la mateixa i el compte a què s'associarà. 
 • Des del fons d'una altra entitat, la qual hem d'assenyalar al costat del seu nom i el número de contracte. A més, indicarem el tipus de traspàs (total o parcial), l'import aproximat i el compte associat.
Bàner central Bàner central
Cercador de fons
Coneix el catàleg de fons d'inversió de BBVA.

En ambdues opcions, i per completar el procés, estàs a només dos passos. En primer lloc, indicar si vols rebre informació periòdica del fons d'inversió que has contractat a més de poder consultar des de l'app de BBVA l'estat actualitzat en el moment que vulguis. En segon, has d'accedir a la documentació precontractual i contractual (abans de signar l'ordre de subscripció) mitjançant la corresponent clau d'operacions.

Això posa fi a un procediment en què has invertit uns quants segons i amb què has donat un pas més cap als teus objectius d'estalvi futurs.

 

CTA subinici fons CTA subinici fons
Fons d'inversió - També et podria interessar Fons d'inversió - També et podria interessar

També et podria interessar

 • Coneix les característiques, la tipologia i la descripció del que coneixem com a actius financers.
 • T'expliquem com funcionen els fons d'inversió i tot el que necessites saber per invertir els teus diners.
 • Risc reduït i rendibilitat coneguda per endavant són dues de les característiques de la inversió en renda fixa.
Fons d'inversió - Eines Fons d'inversió - Eines

Eines de fons d'inversió

 • El simulador de fons d'inversió de BBVA t'ajuda a conèixer la rendibilitat que podràs aconseguir amb els teus estalvis.
 • No saps quin fons d'inversió s'adapta millor a les teves necessitats? El nostre comparador t'ajudarà a triar la millor opció.
 • Troba el millor fons d'inversió on invertir els teus estalvis i comença a rendibilitzar els teus diners.
 • Calcula la rendibilitat d'una inversió d'una manera ràpida i senzilla amb la calculadora que posem al teu abast.