Trucs per estalviar diners cada mes

Estalviar és fàcil si saps com

Quantes vegades has pensat que estalviar és un impossible? I en quantes ho has intentat sense un pla previ? Encara que sembli una utopia, estalviar en temps de crisi és més fàcil del que creus. Si segueixes una sèrie de passos, i tens molta fortalesa (al principi no et serà fàcil), pots reduir les teves despeses en un percentatge significatiu, exceptuant les que siguin fixes. Fora d'aquests, qualsevol pagament que puguis evitar es converteix en un estalvi; per això, de tu i de tot el que estiguis disposat a deixar de consumir depèn obtenir un millor o pitjor resultat.

Des de BBVA sabem com és de complicat aconseguir un bon compte d'estalvis. Per això, volem oferir-te aquests trucs per estalviar diners cada mes, que també t'ajudaran a mantenir una economia equilibrada. Endavant, és a les teves mans!

Bàner Superior Programa el teu Compte Bàner Superior Programa el teu Compte
Estalvia amb Programa el teu Compte
Utilitza les seves 6 regles i compleix les teves metes de forma ràpida i senzilla

Organitza't, serà més fàcil

Quan t'enfrontes a l'objectiu d'estalviar, el primer que has de fer és organitzar-te bé. Això suposa tenir clar quant ingresses i quant vols guardar, en funció de les teves despeses fixes. A partir d'aquí, pots començar amb la planificació. Et deixem els nostres sis consells, amb els quals ho tindràs una miqueta més fàcil:

  • Estableix un pressupost: marca't un objectiu d'estalvi i, sobre aquesta base, estableix una quantitat per gastar cada mes. Hauràs de complir amb ella, ja que qualsevol relliscada et pot sortir molt cara.
  • Aconsegueix les millors ofertes: des de l'arribada d'Internet, comparar preus és més fàcil que mai. Amb una simple cerca podràs veure quina pàgina t'ofereix la millor qualitat-preu sobre el producte que necessites. També hi ha un munt de comparadors que et poden facilitar la tasca.
  • Evita el consum compulsiu: els capritxos no establerts en el teu pla, siguin grans o petits, són els que poden trencar tots els avenços que aconsegueixis. Has de lluitar contra la compra innecessària i reflexionar-ho bé passades unes hores.
  • Atenció amb les compres a Internet: encara que puguis trobar grans descomptes navegant per la xarxa, compra només quan realment et faci falta. Comprar sense necessitar-ho, encara que estigui a molt bon preu, es torna una despesa compulsiva.
  • Conserva els ingressos extres: tots els ingressos addicionals que tinguis durant el mes, no has de prendre'ls com un plus per a les teves despeses. Conserva'ls i faràs que la teva bossa d'estalvi creixi més. A més, si et sorgeix un imprevist, el podràs afrontar sense que el teu compte d'estalvi es vegi molt delmat.
Bàner Centre Programa el teu Compte Bàner Centre Programa el teu Compte
Compte Metes BBVA
El compte que t'ajuda a aconseguir els teus objectius d'estalvi.

On puc guardar els meus estalvis?

Ha arribat el moment de decidir on posar els diners. Si t'estàs plantejant guardar-ho sota el matalàs, t'animem a estudiar altres opcions. I és que, a banda de no estar segur davant qualsevol catàstrofe o, també, ser un al·licient per als lladres, no genera interessos al mateix ritme que l'IPC (índex general de preus de consum), per la qual cosa aniràs perdent poder adquisitiu a mesura que aquest vagi augmentant.

Per això, i perquè estiguis tranquil respecte dels teus estalvis, tens altres alternatives. Una d'aquestes iniciatives és la Compte Metes BBVA que, a més, t'ajuda a aconseguir aquests objectius d'estalvi que t'has proposat. Entre els avantatges hi ha que no té cap comissió d'administració ni manteniment i que pots disposar dels teus estalvis sempre que els necessitis.

Com has vist, reduir les teves despeses i millorar la teva economia no és una missió impossible. Si et convences a tu mateix i segueixes aquests trucs per estalviar diners cada mes, t'acabarà resultant una tasca molt senzilla.

CTA Programa el teu Compte CTA Programa el teu Compte