App BBVA

Si ets autònom, l'app de BBVA té totes les funcionalitats especialment útils per a tu: contracta en línia, paga amb el mòbil, agilitza les teves gestions, contacta amb el teu gestor i fins i tot accedeix-hi des del teu smartwatch. Què esperes? Baixa l'app!
Vegeu vídeo

Contracta en línia sense passar per la teva oficina BBVA

Oblida't de desplaçaments! Amb l'app BBVA, gestiona les teves finances sense moure't del sofà i contracta fons d'inversió o fes aportacions a plans de pensions des del mòbil, validant mitjançant signatura electrònica les teves operacions.

BBVA My Business

Vols controlar de forma fàcil i intuïtiva les vendes del teu negoci?

  • Seguiment de vendes.
  • Possibilitat d'afegir altres formes de cobrament.
  • Possibilitat de demanar liquiditat amb el Préstec TPV Online*.

Simplifica les teves operacions bancàries

A través del Servei Canvi de Banc BBVA, porta els teus ingressos, rebuts domiciliats i fins i tot el teu compte a una altra entitat i comença a gestionar els teus productes bancaris de manera senzilla i ràpida des de l'app BBVA: pagaments programats, servei d'agregació, metes d'estalvi, etc.

Més a prop teu

Parla amb el teu gestor, demana cita prèvia i torn de caixa digital, rep notificacions sobre els teus productes, ajuda't de l'assistent virtual Blue, etc. L'app BBVA t'ofereix noves vies de comunicació en línia per fer més fàcil el teu dia a dia.

Descarrega l'app de BBVA i treu partit de tots els seus avantatges

Sempre a l'última, amb l'app BBVA!

El teu banc al mòbil amb l'aplicació de BBVA

L'app que ja utilitzen més de 5 milions de clients

Líder europeu en banca mòbil per cinquè any consecutiu segons la consultora Forrester.
Amb l'app pots apagar i encendre les teves targetes, treure efectiu de caixers BBVA amb el teu mòbil, rebre notificacions a l'instant dels moviments del teu compte i molt més.
* El Préstec TPV Online està subjecte a l'aprovació prèvia de BBVA.