> 
 > 
Com fer per estalviar diners i no gastar-ho

Com ho podem fer per estalviar diners i no gastar-los

Cuatro tècniques per estalviar i una app per a no gastar

Com fer per estalviar diners i no gastar-ho? És la pregunta a què s'enfronta qualsevol persona que vulgui comptar amb estalvis a curt o mitjà termini . Una lluita interna inherent a l'ésser humà, el qual sol despreocupar-se si se sent assegurança en qualsevol entorn o situació. Si l'apliquem a aquest cas, és normal que després d'aconseguir un cert matalàs monetari, es desatengui l'economia. ( 

Si estàs llegint això és perquè vols aprendre a estalviar i, sobretot, desitges saber què fer per conservar aquest diners que has acumulat. Per això, des de BBVA et mostrem una sèrie de tècniques que et facilitaran la primera tasca al costat d'una aplicació que evitarà caure en la temptació d'utilitzar els diners acumulat.

Tècniques per estalviar

Per començar, és important estar bé organitzat. Elaborar un bon pla serà clau ja que et permetrà tenir un guia durant aquest comès i evitarà que perdis el ritme i l'objectiu. Això es tradueix en conèixer els teus ingressos i les teves despeses fixes per poder fer-te una idea de quant pots arribar a estalviar al mes. Una vegada tinguis això clar, pots donar el següent pas cap a la meta. 

Després d'això, hauràs de crear un pressupost. Aquí apareixerà reflectit el teu objectiu d'estalvi, que ha de ser realista perquè el puguis complir cada mes. En aquest apartat cal ressaltar també que els ingressos extra que rebis és millor que els dediquis al teu matalàs. Mai no saps si et vindrà algun imprevist que pugui crear un desgavell en el teu pla d'estalvi i tiri per la borda tots els avenços aconseguits. 

Per fer-ho, pots baixar-te l'app de BBVA i obtenir aquesta ajuda que necessites amb l'organització. Inclou El meu dia a dia , servei amb què pots tenir el teu diners controlat en permetre't veure els teus ingressos i les teves despeses ordenats en categories. A més, compta amb l'opció de planificar i prendre decisions sobre el teu estalvi. 

Un últim truc radica en la cerca de les millors ofertes. Gràcies a Internet, trobar la millor relació qualitat-preu és més senzilla que abans ja que existeixen multitud de comparadors. Però, com tot avantatge, porta una contrapartida: bussejar per la xarxa suposa veure una gran quantitat de descomptes amb preus molt cridaners. Això pot emportar-te a comprar sense necessitar-ho el que sumarà en la llista de despeses innecessaris, una cosa que hem d'evitar costi el que costi.

I eines per a no gastar

Una vegada posis en marxa les anteriors tècniques i aconsegueixis acumular la quantitat desitjada, arriba el moment de no gastar-la, de respondre a la pregunta que planteabamos al principi: Com fer per estalviar diners i no gastar-ho? A BBVA sabem que no és senzill i és per això que hem creat el Compte Metes BBVA, la qual et tirarà una mà perquè no et gastis aquest diners que tant esforç et va costar reunir. 

A través de l'app de BBVA, o des de bbva.es, podràs crear una meta d'estalvi des de l'opció de Les meves metes, fixant un termini per aconseguir-la. Per exemple: estalviar 1.000 euros per a un viatge durant 9 mesos. 

Després de crear la meta, hauràs de triar la forma en què vols portar-ho a cap . És en aquest moment en què pots automatitzar els passos a fer, podent demanar a l'eina que et traspassi els diners que vulguis periòdicament a un compte d'estalvi, permetent-se el seu ús únicament si es torna a la inicial (el que evita que l'utilitzis en el teu dia a dia). Un moviment que pots fer quan vulguis sense cost. A més, Les meves Metes genera alertes que t'aniran informant sobre el compliment de cada una.

També disposes de Programa el teu Compte. Es tracta d'un servei compost de senzilles regles que ajuden a gestionar de manera automàtica els comptes. Permet des d'establir un saldo mínim o màxim en els teus comptes fins a arrodonir els pagaments que fas amb la teva targeta (guardant els cèntims que sobren) o establir unes pautes d'estalvi a inici de mes (amb la teva nòmina) o amb què et sobre dels teus pressupostos (a final de mes). Tot sense cost i sempre que el necessitis (únicament has de ser titular de, almenys, dos comptes BBVA).

Com ho podem fer per estalviar diners i no gastar-los

Productes

Descobreix el catàleg de comptes de BBVA

Compte Nòmina Va Contigo

Compte Nòmina que t'ofereix un Gestor personal i un equip d'experts (també a l'app) portant la teva nòmina a partir de 800 €.

Compte Metes BBVA

Compte d'estalvi sense comissions ni condicions que t'ajuda a aconseguir els objectius d'estalvi que et proposis.

Compte Online BBVA Sense Comissions

El Compte Online BBVA és un compte corrent sense comissions ni condicions, que no t'obliga a tenir nòmina ni rebuts domiciliats.

Mi Segunda Cuenta

Si tens un compte Va Contigo i necessites un segon compte per compartir les teves despeses o per a les teves compres... Aquesta és el teu!

Compte Jove BBVA

Compte Jove (de 18 a 29 anys) sense comissions només per fer un ús de targeta al mes

Eines

Posem al teu abast les millors eines per a les operacions bancàries del dia a dia