Què passa si no pago els deutes de les meves targetes de crèdit

El millor és preparar un nou pla de despeses i acudir a la teva entitat bancària per negociar noves quotes de pagament
Una targeta de crèdit és un mitjà de pagament associat a un crèdit que permet ajornar els pagaments de les compres. Ens permet comprar sense la necessitat de portar efectiu a sobre o a través d'internet a l'instant. Tanmateix, una de les obligacions del titular del contracte és l'adquisició d'un compromís amb l'entitat bancària que l'emet, ja que aquesta avança els diners amb què financem totes les compres. D'aquesta manera, el banc estableix una línia de crèdit que s'ha de retornar de conformitat amb el sistema de pagament que esculli el titular, en un temps determinat i, potser, amb interessos addicionals. Per això últim, no seria estrany preguntar-se què passa si no puc tornar el deute (la quantitat gastada més els interessos) de les meves targetes de crèdit.
Bàner superior Targeta Después Bàner superior Targeta Después
Targeta Después
Podràs ajornar les compres i utilitzar-la en més de 6.000 caixers.
La primera conseqüència de l'impagament de les quantitats degudes amb una targeta de crèdit és la meritació d'interessos de demora. Davant d'aquesta situació, el més important és actuar el més ràpid possible per no incrementar el deute. No fer front als deutes de la targeta de crèdit a temps augmenta la quantitat final que caldrà pagar per amortitzar el crèdit. Per això, evita tota mena de comissions i despeses innecessàries que augmentin el teu deute.

Conseqüències de no pagar els deutes de les targetes de crèdit

Si el propietari de la targeta no intenta resoldre els deutes de les seves targetes de crèdit, el banc iniciarà una sèrie d'accions que agreujaran molt la situació financera del client. Les conseqüències de no pagar els deutes d'una targeta de crèdit són les següents:
Bàner Central Targeta Después Bàner Central Targeta Después
Targeta de crèdit BBVA
Ajorna les compres amb la targeta Después i accedeix a més de 6.000 caixers.
  • Bloqueig de la targeta de crèdit: quan s'arriba a la situació d'impagament de la targeta, la primera mesura que duu a terme l'entitat bancària emissora d'aquesta és bloquejar-la.
  • Nous interessos i comissions: la quantitat de diners que supera el límit del crèdit acordat amb l'entitat bancària genera uns interessos addicionals als que ja de per si té la targeta de crèdit. D'altra banda, l'impagament del deute suposa més quantitat de diners deguts per al titular de la targeta.
  • Ser inclòs en alguna llista de morositat.
  • Reclamació judicial: l'entitat bancària pot recórrer a la justícia en cas que el deute es prolongui molt en el temps i després d'esgotar la via extrajudicial per al recobrament.
CTA Banca En línia CTA Banca En línia
Targetes - També et podria interessar Targetes - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots utilitzar aquest servei per treure diners d'un caixer sense portar una targeta a sobre.
  • A BBVA t'expliquem les diferències entre una targeta de crèdit i una de dèbit d'una forma clara i senzilla.
  • T'expliquem com ingressar diners en un caixer perquè puguis fer-ho sempre que vulguis.
Targetes - Eines Targetes - Eines

Eines de targetes

  • Coneix les característiques de cadascuna de les targetes que BBVA té per a tu gràcies a aquest comparador.