App de logística i paqueteria de Paack

L'app que permet sol·licitar serveis de transport i paqueteria a comerços que han d'enviar a domicili una venda feta, sense necessitat de tenir un web o app de venda en línia.

Avantatges

  • Permet sol·licitar un missatger per a la recollida de paquets a l'adreça del comerç (o a la que aquest indiqui) i el lliurament a l'adreça del comprador des del TPV mateix.
  • El comerç pot seleccionar a l'app el dia i la franja horària de lliurament.
  • Control digital dels enviaments: tant el comerç com el comprador tindran informació de seguiment del paquet a través de notificacions, i el comerç també des de l'app mateixa.

  I tot això, sense necessitat de tenir un web o app de venda en línia. 

Contractació

  • Ves a la teva oficina de BBVA per sol·licitar la contractació d'un TPV Android (si encara no el tens) amb l'app de logística de Paack.
  • Busca l'app al teu TPV Android de BBVA i consulta-la de manera gratuïta. 
  • Si vols contractar el servei de lliuraments de Paack per a BBVA, selecciona directament des de l'app el botó habilitat per fer-ho, accepta els termes i condicions indicats i introdueix la informació requerida per a l'alta.
  • Seguidament, rebràs un usuari i una contrasenya i ja podràs començar a treballar amb l'app.
  • Més informació.

Envia la teva primera comanda sense cap cost per al teu client!*

Deixa que els teus clients visquin l'experiència Paack, repetiran segur.

*Es cobrarà el valor de l'entrega, i serà reemborsat al cap d'uns dies.

* Servei prestat per l'empresa Paack a través de la seva app pròpia o programari disponible al TPV per baixar-la. Paack és l'única responsable del funcionament i manteniment del servei i de totes les obligacions legals i contractuals que se'n derivin, especialment en matèria de confidencialitat i privacitat. El TPV només serveix de mer suport tecnològic per posar l'app a disposició de l'establiment, i BBVA no té cap responsabilitat pel que fa al Servei ni a les conseqüències de les accions de Paack. Les dades de les operacions i clients de l'establiment que utilitzin el servei contractat per aquest les tractarà Paack a través de la seva aplicació instal·lada al TPV. BBVA no tindrà accés a cap dada en relació amb el servei.