Un equip d'experts per a la teva empresa

Disposa del teu propi equip d'experts de BBVA per ajudar-te a assolir els objectius de la teva empresa.

Què és i com pot ajudar-me?

La teva empresa, sempre al centre

És un servei personalitzat i exclusiu de Banca d'Empreses per a clients amb facturació anual superior a 5 M€.

 • Tindràs assignat el teu propi equip d'experts
 • Posem més gestors en un primer nivell d'interlocució, perquè ser més equip es noti des del primer dia
 • Rebràs suport i solucions que t'ajudaran en la presa de decisions financeres.

Aquest és el teu equip d'experts

 • El teu director de relació

  Un expert en la teva empresa sempre a la teva disposició per ajudar-te a definir una bona estratègia financera i a trobar solucions adequades amb l'ajuda de l'equip.             
 • El teu gestor de finançament a curt, cobraments i pagaments

  Especialista a identificar la millor solució de finançament de circulant, optimitzar fluxos de tresoreria, adaptar fórmules de pagament a proveïdors i analitzar solucions per a comerços que et puguin ajudar a vendre més. A més, et guiarà en tot el que tingui a veure amb la nostra banca en línia             
 • El teu gestor de negoci internacional

  Especialista en comerç exterior que t'ajudarà en el teu procés d'internacionalització. Des de triar el mitjà de pagament o cobrament i aportar-te i coordinar solucions de finançament globals, fins a ajudar-te a disposar d'un director de relació per a les teves gestions diàries als països on operem amb Banca d'Empreses.
 • El teu gestor de finançament sostenible

  Un especialista que analitzarà les alternatives de finançament més interessants per a les teves inversions en equips i instal·lacions sostenibles. T'aportarà la seva experiència pel que fa a sostenibilitat en el món empresarial.
 • El teu gestor de banca d'inversió

  Treballarà amb tu per estructurar la millor alternativa de deute i capital per a les necessitats estratègiques de la teva empresa. Coneix amb deteniment els mercats de préstecs sindicats, bons, Project Finance, fusions, adquisicions i sortides a borsa.
 • El teu gestor de mercats financers

  Un expert en productes que et permetran limitar i gestionar els diferents riscos financers a què pugui estar exposada la teva empresa per moviments en els tipus d'interès i en els tipus de canvi de les divises.