Un equip d'experts per a la teva empresa

Posem a la teva disposició un equip d'especialistes per ajudar-te en àrees clau per a la teva empresa.

Carmen Riesco, especialista en finançament a curt termini de BBVA

Carmen forma part del nostre equip d'especialistes que t'ajudaran a impulsar la teva empresa amb diferents solucions de finançament. 

Descobreix, en aquest vídeo, com optimitzar la gestió de pagaments a proveïdors a través del confirming.

En què pot ajudar-te el teu equip d'experts en empreses

A BBVA t'oferim un servei personalitzat i exclusiu de Banca d'Empreses per a clients amb una facturació anual superior a 5 MM €. Cadascun dels nostres clients té assignat el seu propi equip d'experts que, liderats pel seu director de Relació, et donaran el suport necessari en la presa de decisions financeres de la teva empresa.

Director de Relació

Especialista en finançament a curt termini

Ajudarà a identificar la solució de finançament de circulant i a adaptar fórmules de pagament a proveïdors. Des d'un senzill descompte comercial fins a sofisticades modalitats de confirmació de pagament o facturatge.

Especialista en finançament a llarg termini

Analitzarà les alternatives de finançament més interessants per a les inversions en equips i instal·lacions, perquè la vostra empresa pugui seguir avançant.
 

Especialista en comerç exterior

Oferirà suport en el procés d'internacionalització de la vostra empresa. Des de triar el mitjà de pagament o cobrament més adequat fins a gestionar crèdits documentaris complexos o aportar solucions de finançament internacional.

Especialista en rènting

Expert en l'ampliació o renovació de l'equipament de la vostra empresa a través del servei integral de rènting. Des de vehicles fins a equips informàtics o qualsevol tipus de maquinària.

 

Especialista en mitjans de pagament

Ajudarà a trobar solucions digitals i de terminals en punt de venda perquè la vostra empresa pugui vendre més i facilitar el cobrament als vostres clients.

 

Especialista en expansió internacional

Coordinarà un servei integral de solucions globals per a la vostra empresa. Comptareu amb un director de Relació per a les vostres gestions diàries a qualsevol dels països on operem amb Banca d'Empreses.

Especialista en serveis transaccionals

Especialista en l'optimització dels fluxos de tresoreria de la vostra empresa. Podreu treure el màxim partit de la banca en línia agilitzant els processos de conciliació i fent els cobraments i pagaments de manera eficient.
 

Especialista en banca d'inversió

Expert en mercats de préstecs sindicats, bons, Project Finance, fusions, adquisicions i sortides a borsa. Us ajudarà a articular l'alternativa de deute i capital adequada a les necessitats de la vostra empresa.

Especialista en mercats financers

Expert en productes que permetran a la vostra empresa limitar i gestionar els diferents riscos financers a què pugui estar exposada per moviments en els tipus d'interès i en els tipus de canvi de les divises.

Els avantatges de disposar d'un equip d'especialistes

Coneix el que podem fer per la teva empresa de la mà dels nostres especialistes.