Comerç exterior a la banca en línia empreses

Des de comerç exterior podràs efectuar els teus pagaments i agilitzar al màxim els teus cobraments a qualsevol lloc del món.

Posició global

Coneix, d'un cop d'ull, informació rellevant sobre el teu negoci internacional. A més, pots accedir a la situació de les teves línies de comerç exterior per portar-les sempre al dia.

Transferències internacionals

Les teves transferències internacionals, així de senzilles: a qualsevol lloc, en qualsevol divisa, per qualsevol import, urgents o estàndard i amb la data d'execució que triïs. A més, obtindràs de manera immediata una còpia del missatge Swift de l'operació i t'informarem del tipus de canvi que s'aplica a les teves operacions en divisa estrangera. Pots operar també des de l'app. Descobreix com en aquest vídeo.

Crèdits documentaris

Gestiona els teus crèdits documentaris de la forma més senzilla. Sol·licita la seva emissió o modificació, visualitza els documents rebuts de l'exportador estranger. Accedeix a l'històric dels teus crèdits i coneix el seu estat en qualsevol moment. A més, per al cas de crèdits documentaris d'exportació, BBVA pot revisar els teus documents abans del seu enviament definitiu.

Remeses

Accedeix a l'històric de les teves remeses, consulta els missatges Swift intercanviats, coneix les liquidacions generades i envia les teves instruccions a BBVA. En el cas de remeses d'importació, visualitza, a més, els documents rebuts.

Operacions en divises

Evita riscos i coneix els tipus de canvi de les teves operacions, a través del servei de mercat de divises que posa a la teva disposició la banca en línia per a empreses, web i app.

Notificacions

La teva activitat a l'exterior sempre al dia. Rep notificacions en qualsevol moment i lloc per estar al corrent de totes les teves operacions. La banca en línia empreses et facilita l'execució de tasques pendents i urgents.

 

Encara no has contractat la banca en línia empreses?

Acosta't a la teva oficina BBVA més pròxima i dona al teu negoci l'impuls que necessita