Cobraments a la banca en línia empreses

Gràcies a la banca en línia, podràs simplificar i millorar la gestió dels cobraments del teu negoci.

T'agradaria conèixer la nostra àmplia oferta de serveis de cobrament?

Descobreix-la a la nostra banca en línia empreses.

Càrrecs

Gestiona els teus cobraments més habituals amb el servei de càrrecs. Emet els teus càrrecs Core, B2B i finançats. Podràs consultar els teus càrrecs impagats i el motiu de la seva devolució, així com visualitzar els teus límits de risc i l'import disponible. A més, guia't per una navegació senzilla i intuïtiva que et permetrà modificar ordres “sobre la marxa”, afegir-ne de noves, etc.

Ingrés de xecs

Converteix els teus xecs en efectiu d'una forma senzilla. Des de l'opció "Ingrés de xecs", podràs enviar els teus documents truncables* de cobrament i comprovar el seu abonament durant el dia. A més, podràs revisar l'històric dels documents enviats o disposar d'informació sobre devolucions

* En el cas de documents no truncables, hauràs d'enviar-los a BBVA per compensar-los. Imprimeix des de banca en línia empreses la llista d'acompanyament de la remesa.

Confirmació de pagaments proveïdors

Simula i/o sol·licita la bestreta de les teves factures a favor teu. També podràs consultar els pagaments rebuts dels teus clients, i obtenir estadístiques sobre els volums de pagaments i bestretes efectuats.

Factoring

Guanya temps i comoditat en la gestió de les teves factures amb el servei de facturatge. Accedeix a la informació sobre la situació dels teus contractes, l'estat de les teves factures, la situació dels teus deutors, així com de les condicions dels contractes i la seva disponibilitat de finançament.

Encara no has contractat la banca en línia empreses?

Acosta't a la teva oficina BBVA més pròxima i dona al teu negoci l'impuls que necessita