App Tax Free d'Innova per a TPV Android

Una app per al teu TPV Android, que t'ajudarà a augmentar les teves vendes a clients internacionals

BBVA ha arribat a un acord de col·laboració** amb Innova perquè puguis contractar i baixar la seva app de Tax Free al TPV Android de BBVA.

  • Gestiona el reemborsament de l'IVA

    als teus clients no residents a la Unió Europea* des del teu TPV Android.
  • T'ajudarà a millorar la imatge del teu negoci

    i a augmentar les vendes. 
  • Contractació opcional sense cost per a tu

Avantatges de l'app de Tax Free al TPV Android de BBVA

  • Més agilitat, gràcies a la càmera incorporada al TPV, que permet escanejar les dades obligatòries del client que figuren en el passaport, eliminant la necessitat de teclejar-les de forma manual.
  • El TPV Android de BBVA emet directament el document de Tax Free.
  • Tindràs accés al portal d'Innova per consultar totes les vendes Tax Free i accedir a informes i notícies d'interès. Innova també disposa d'un servei de suport al comerç 7 dies a la setmana, 24 hores.

Ves a la teva oficina per sol·licitar que activin l'app de Tax free d'Innova al teu TPV Android de BBVA

*Residir fora de la Unió Europea. També el poden sol·licitar residents al Regne Unit, Andorra, Gibraltar, Ceuta, Melilla i les Canàries. Els béns adquirits han de sortir del territori de la UE. Els béns s'hauran d'adquirir de manera ocasional i s'hauran de destinar a ús personal. No aplicable a serveis. 

**Els establiments clients de BBVA poden sol·licitar, a la seva oficina, l'activació en el seu TPV BBVA de l'aplicació del servei Tax free de devolució de l'IVA de les compres. Aquest servei el presta l'empresa Innova tax free Spain S.L. a través de la seva pròpia app o programa, disponible al TPV per a la seva descàrrega. A efectes aclaridors, el TPV només serveix de mer suport tecnològic per posar-la a disposició de l'establiment perquè pugui veure-la, baixar-la i comprar-la, si ho considera oportú.

Després de signar amb BBVA l'annex al contracte d'adquirència de l'establiment per a l'activació per part de l'oficina del servei en el TPV, BBVA comunicarà a Innova tax free Spain S.L. les dades mínimes necessàries de l'establiment perquè Innova Tax free Spain S.L. pugui contactar-hi i subscriure, al seu torn, amb l'establiment, els termes i condicions de prestació del servei. L'establiment podrà consultar els detalls i la justificació d'aquesta comunicació a l'annex. Un cop signat aquest contracte amb Innova Tax free Spain S.L., l'establiment ja podrà començar a utilitzar l'app al seu TPV. Per tant, Innova Tax free Spain S.L. és l'única responsable del servei, del seu funcionament i manteniment, així com de proporcionar tota la informació necessària per al servei i totes les obligacions legals i contractuals que se'n derivin, especialment en matèria de confidencialitat i privacitat. BBVA no té cap responsabilitat en relació amb el servei i les conseqüències de les accions d'Innova tax free Spain S.L., incloent-hi qualsevol dany o pèrdua que l'establiment pugui patir pel servei.

Les dades de les operacions dels clients de l'establiment que vulguin utilitzar el servei, així com les dades dels clients mateixos, les tractarà Innova Tax free Spain S.L. a través de la seva aplicació instal·lada al TPV. BBVA no tindrà accés a cap dada en relació amb el servei.