App Tax Free d'Innova per a TPV Android

Una app per al teu TPV Android, que t'ajudarà a augmentar les teves vendes a clients internacionals

BBVA ha arribat a un acord de col·laboració** amb Innova perquè puguis contractar i baixar la seva app de Tax Free al TPV Android de BBVA.

  • Gestiona el reemborsament de l'IVA

    als teus clients no residents a la Unió Europea* des del teu TPV Android.
  • T'ajudarà a millorar la imatge del teu negoci

    i a augmentar les vendes. 
  • Contractació opcional sense cost per a tu

Avantatges de l'app de Tax Free al TPV Android de BBVA

  • Més agilitat, gràcies a la càmera incorporada al TPV, que permet escanejar les dades obligatòries del client que figuren en el passaport, eliminant la necessitat de teclejar-les de forma manual.
  • El TPV Android de BBVA emet directament el document de Tax Free.
  • Tindràs accés al portal d'Innova per consultar totes les vendes Tax Free i accedir a informes i notícies d'interès. Innova també disposa d'un servei de suport al comerç 7 dies a la setmana, 24 hores.

Ves a la teva oficina per sol·licitar que activin l'app de Tax free d'Innova al teu TPV Android de BBVA

*Residir fora de la Unió Europea. També el poden sol·licitar residents al Regne Unit, Andorra, Gibraltar, Ceuta, Melilla i les Canàries. Els béns adquirits han de sortir del territori de la UE. Els béns s'hauran d'adquirir de manera ocasional i s'hauran de destinar a ús personal. No aplicable a serveis. 

**Servei prestat per l'empresa Innova TaxFree Spain S.L. a través de la seva pròpia app o del programari disponible al TPV per descarregar-lo. Innova TaxFree Spain S.L. és l'única responsable del funcionament, del manteniment del servei i de totes les obligacions legals i contractuals que se'n derivin, especialment en matèria de confidencialitat i privacitat. El TPV només serveix de mer suport tecnològic per posar l'app a disposició de l'establiment. BBVA no té cap responsabilitat pel que fa al servei ni a les conseqüències de les accions d'Innova TaxFree Spain S.L. Les dades de les operacions i dels clients de l'establiment que utilitzin el servei contractat per aquest les tractarà Innova TaxFree Spain S.L. a través de la seva aplicació instal·lada al TPV. BBVA no tindrà accés a cap dada en relació amb el servei.