Paygold per a TPV Android

La solució per a comerços que vulguin cobrar a distància de forma ràpida, senzilla i segura des de l'opció Paygold del TPV Android de BBVA.

Ja pots contractar Paygold per poder enviar enllaços de cobrament als teus clients des del TPV Android

 • Només hauràs d'indicar el telèfon mòbil o l'adreça electrònica del teu client a Paygold, juntament amb l'import i el concepte, i prémer Enviar.
 • El teu client rebrà un SMS o un correu electrònic amb un enllaç de pagament, per poder fer el pagament. Quan accedeixi a aquest enllaç, se li obrirà una pantalla segura per pagar amb la seva targeta.

Avantatges que t'ofereix Paygold

 • Cobra a distància: Podràs cobrar a distància als teus clients tan sols enviant-los un enllaç. Una forma més ràpida, fàcil i segura, amb la qual no necessites tenir pàgina web.
 • Més ampli abast: Accedeix a milers de nous clients oferint un nou canal de pagament amb targeta. Podràs estar on estan els teus clients.
 • Sense complicacions: Envia de manera senzilla l'enllaç de cobrament des del mateix TPV Android i veuràs abonades en remesa totes les teves vendes l'endemà, de manera similar als teus cobraments presencials.
 • Pagament més fàcil per als teus clients: Facilita el pagament amb targeta als teus clients sense necessitat que hagin de venir al teu local.
 • Un servei més del TPV Android: L'alta de Paygold només requereix contractar aquest servei en el contracte del TPV Android.

Com funciona l'enllaç de cobrament Paygold?

 1. Els teus clients fan la comanda enviant-te un correu electrònic o missatge per xarxes socials, per telèfon, correu electrònic o, fins i tot, presencialment.
 2. T'informen del número de telèfon o correu electrònic on volen rebre l'enllaç de pagament Paygold.
 3. Des de Paygold del TPV Android, indiques el concepte de la comanda, l'import total que s'ha de pagar i el número de telèfon mòbil o l'adreça electrònic indicat pel teu client.
 4. Els teus clients reben un SMS o un correu electrònic amb un enllaç, el qual han d'accedir, que els redirigirà a una pàgina segura on introduir les dades de la seva targeta.
 5. Un cop finalitzat el pagament, reps l'abonament de la compra en la remesa de l'endemà hàbil, com en una venda presencial.

Ja pots cobrar a distància als teus clients sense tenir una pàgina web ni fer desenvolupaments informàtics amb el TPV Android. No obstant això, si vols, també pots enviar enllaços de cobrament Paygold des d'un TPV virtual de BBVA.

Ves a la teva oficina per demanar que activin Paygold al teu TPV Android de BBVA