Pagaments a la banca en línia empreses

A Pagaments podràs fer de manera senzilla i intuïtiva des de les operacions més habituals com

transferències, fins a altres més complexes com el pagament per confirmació de pagaments.

Coneix l'àmplia oferta de serveis de pagament de la banca en línia empreses

Transferències

Les transferències de sempre, ara molt més simples i des d'una única pantalla: gestiona i executa els teus pagaments en euros o en divisa de forma urgent o diferida, programa ordres permanents i fes traspassos en línia entre els teus comptes.

Impostos i taxes

Paga els teus impostos i taxes de manera àgil i senzilla siguin estatals, municipals o autonòmics. Envia les teves autoliquidacions per ingressar o per retornar, consulta els impostos ja pagats, domicilia els teus futurs pagaments i fes la presentació telemàtica dels teus impostos, sense necessitat de certificat electrònic.

Assegurances socials

El pagament de les teves assegurances socials, sempre controlat. Fes el pagament de les teves cotitzacions de forma individual i en línia o a través de fitxers (diversos pagaments en un únic fitxer). Si vols, consulta els pagaments efectuats i obtingues els seus justificants. Recorda que pots domiciliar els teus pagaments a la Seguretat Social en el teu compte BBVA.

Confirming

Simplifica els teus processos de pagament a proveïdors amb el servei de confirmació de pagaments. Emet les teves ordres de forma manual o incorporant un fitxer, gestiona els teus fitxers des de la pàgina d'inici, fes consultes sobre els teus contractes i sol·licita un ajornament dels teus venciments futurs. A més, els nous elements de navegació t'ho posen més fàcil: modifica ordres incorporades al moment, afegeix-n'hi de noves, etc.

Xecs

Envia les teves ordres de pagament massives mitjançant un xec a diferents beneficiaris.

Rebuts

Gestiona el pagament dels teus rebuts de manera integral: domiciliats, no domiciliats, devolucions, ordre de no pagar, autorització de mandats, etc.

Encara no has contractat la banca en línia empreses?

Acosta't a la teva oficina BBVA més pròxima i dona al teu negoci l'impuls que necessita