Escolta els nostres experts

 • 05:09

  Álvaro Manteca, responsable d'estratègia de Banca Privada de BBVA, i Roberto Hernanz, responsable de Mercats BBVA Banca Privada, ens parlen de les conseqüències de les pujades de tipus.
 • 12:31

  Álvaro Manteca, responsable d'estratègia de Banca Privada de BBVA, i Rafael Doménech, responsable de BBVA Research, analitzen la situació dels mercats després d'un trimestre complex.
 • 04:57

  Álvaro Manteca, responsable d'estratègia de Banca Privada de BBVA, i Roberto Hernanz, responsable de mercats de Banca Privada de BBVA, analitzen la situació dels mercats després d'un trimestre complex.
 • 04:01

  Juliol ha estat el millor mes per als mercats borsaris mundials des del novembre de 2020. També ha estat un mes extraordinari per als preus de la renda fixa. Per què s'ha produït la recuperació?
 • 05:27

  Malgrat les nuvolades que enfosqueixen el panorama econòmic, Álvaro Manteca, responsable d'estratègia de Banca Privada de BBVA, i Roberto Hernanz, responsable de mercats de Banca Privada de BBVA, ens donen uns quants consells pràctics per ajudar-nos a afrontar el moment.Articles d'experts sobre l'actualitat dels mercats

14 de novembre

La inflació nord-americana comença a donar un respir als inversors

8 de novembre

La duresa de la Fed torna a exercir pressió sobre els mercats financers

31 d'octubre

Les expectatives d'un menor enduriment monetari catapulten les borses

25 d'octubre

La campanya de resultats empresarials permet un rebot tècnic borsari setmanal

Advertència legal

Els continguts d'aquesta secció tenen finalitats informatives i no constitueixen la prestació de cap mena de servei d'inversió o auxiliar i, en particular, no constitueixen una recomanació generalitzada ni assessorament financer de cap mena. Tampoc no són una oferta ni una invitació per a la venda o la compra de productes o serveis financers. Les opinions, prediccions o recomanacions que contenen ho són en la data de cada contingut. 

Els continguts poden no ser adequats per als inversors a causa de la seva situació financera o els seus objectius d'inversió, i en cap cas no s'està prestant assessorament jurídic ni fiscal. Es recomana als inversors que obtinguin assessorament específic i especialitzat dels seus assessors. Alguns productes o serveis es presenten com a exemple, per la qual cosa pot ser que no hi hagi la possibilitat d'oferir-los. Aquests continguts es basen en informació de fonts considerades fidedignes, però BBVA no pot donar garanties sobre la seva exactitud o integritat. Els serveis, productes i preus dels continguts poden patir modificacions o canviar sense avisar. Les al·lusions a rendibilitats passades no pressuposen, predisposen ni condicionen rendibilitats futures.

BBVA o alguna entitat del seu Grup poden tenir una posició directa o indirecta en qualsevol dels valors objecte d'aquests continguts, o poden negociar per compte propi o d'altri, o prestar serveis d'assessorament a l'emissor dels valors esmentats o a companyies vinculades a aquest, o tenir-hi altres interessos.

Deixa els experts moure els teus diners per tu
Amb les Carteres Multi3strategia, delegues la gestió dels teus diners a un equip d'experts. A partir de 20.000 €.
Amb les Carteres Multi3strategia, delegues la gestió dels teus diners a un equip d'experts.