Anàlisi de mercats

BBVA et manté al dia de l'actualitat econòmica quan més ho necessites per ajudar-te en les teves decisions financeres

Escolta els nostres experts

Escolta els nostres experts

REPRODUCCIÓ AUTOMÀTICA

  • Com ha anat l'any 2021 per als actius financers?
  • Què ens han dit els bancs centrals aquesta setmana?
  • Què ens han dit aquesta setmana els bancs centrals?
  • Deixar-nos portar per les emocions a l'hora d'invertir?
  • Mal comportament borsari, fins quan?
  • Desgranant l'informe de Situación España.

Actualitat dels mercats econòmics

Advertència legal

Els continguts d'aquesta secció tenen finalitats informatives i no constitueixen la prestació de cap mena de servei d'inversió o auxiliar i, en particular, no constitueixen una recomanació generalitzada ni assessorament financer de cap mena. Tampoc no són una oferta ni una invitació per a la venda o la compra de productes o serveis financers. Les opinions, prediccions o recomanacions que contenen ho són en la data de cada contingut. 

Els continguts poden no ser adequats per als inversors a causa de la seva situació financera o els seus objectius d'inversió, i en cap cas no s'està prestant assessorament jurídic ni fiscal. Es recomana als inversors que obtinguin assessorament específic i especialitzat dels seus assessors. Alguns productes o serveis es presenten com a exemple, per la qual cosa pot ser que no hi hagi la possibilitat d'oferir-los. Aquests continguts es basen en informació de fonts considerades fidedignes, però BBVA no pot donar garanties sobre la seva exactitud o integritat. Els serveis, productes i preus dels continguts poden patir modificacions o canviar sense avisar. Les al·lusions a rendibilitats passades no pressuposen, predisposen ni condicionen rendibilitats futures.

BBVA o alguna entitat del seu Grup poden tenir una posició directa o indirecta en qualsevol dels valors objecte d'aquests continguts, o poden negociar per compte propi o d'altri, o prestar serveis d'assessorament a l'emissor dels valors esmentats o a companyies vinculades a aquest, o tenir-hi altres interessos.