Què és el servei de pagament en divises DCC?

Descobreix com els teus clients estrangers poden pagar en la seva pròpia moneda amb el teu TPV
Si tenim en compte que Espanya és un dels països amb més afluència de turistes, podem esperar que en molts dels comerços del nostre país es pagui amb targetes de bancs estrangers. A l'hora de fer possible el pagament i el cobrament amb targetes estrangeres, una solució molt beneficiosa per a ambdues parts és l'ús d'un TPV amb servei DCC. En aquest article t'expliquem què és el servei de pagament en divises DCC i els avantatges que comporta per a clients i comerços.
Bàner superior Agropréstamo Bàner superior Agropréstamo
Domicilia la PAC a BBVA
I sol·licita l'Agropréstamo Anticipo PAC per tenir els diners abans de rebre la subvenció.

Què és el servei DCC?

El servei DCC (en anglès, Dynamic Currency Conversion), és un sistema de pagament que permet als clients que facin compres a l'estranger triar dues maneres de pagament: bé en la seva pròpia moneda o en la moneda local (si és diferent). D'aquesta manera, quan el client introdueix la seva targeta al TPV, apareixen ambdues opcions a la pantalla perquè pugui triar entre una de les dues. Cal destacar que, no obstant això, aquest servei actualment només està disponible per a targetes Visa i Mastercard i encara no accepta el pagament en totes les divises. De moment, es limita a les principals a nivell global.

Avantatges del servei DCC

els clients com per als comerços. D'una banda, gràcies a aquesta nova modalitat de pagament, el client pot saber exactament la quantitat de diners que se li càrrega al compte: en seleccionar l'opció de pagament en la divisa del país d'origen de la targeta, el client veu l'import del seu càrrec denominat en la seva moneda, i pot veure el que s'està gastant exactament.

D'altra banda, a Espanya, el comerç rebrà el cobrament del pagament amb targeta en euros, ja que la liquidació de l'operació es fa en la moneda del país, encara que el client hagi decidit pagar en la seva pròpia moneda. En cas que faci una devolució, tampoc no afecta la liquidació que el pagament s'hagi efectuat en moneda estrangera.

Facilitar aquests serveis al client permet al comerç millorar la seva imatge i augmentar la satisfacció del client i la seva fidelitat. A més, és un sistema senzill d'utilitzar que els comerços poden incorporar molt fàcilment a la seva gestió diària.

Bàner central agropréstec Bàner central agropréstec
Aconsegueix una bestreta de la subvenció domiciliant la PAC en BBVA.
També pots sol·licitar l'import íntegre.

Els TPV de BBVA amb servei DCC

A BBVA, oferim dos TPV diferents amb el servei DCC incorporat:

TPV físic BBVA: gràcies a aquest TPV es poden fer pagaments Contactless, cosa que ofereix més velocitat i agilitat de pagament i més mobilitat. Cal mencionar que cal que tinguin connexió de dades per comunicar-se (ADSL, Wi-Fi, GPRS), i que permet un alt grau de mobilitat, ja que es poden fer els cobraments a pràcticament qualsevol lloc.

TPV Virtual de BBVA: aquest TPV proporciona una gran seguretat a l'hora d'efectuar l'operació de pagament en un entorn en línia, tant per al client com per al comerç. També té una pantalla que s'adapta a diversos idiomes i dispositius (mòbils i tauletes tàctils) i accepta targetes de dèbit, crèdit, prepagament o targetes virtuals. A més, incorpora un mòdul d'administració que fa possible que els comerços puguin fer diverses operacions que resulten en una gestió més còmoda i eficient.

A BBVA, sabem que no sempre és fàcil dur a terme la gestió del teu negoci d'una manera eficient. Tenint en compte que cada any es creen noves modalitats de pagament, i que molts d'aquests pagaments es fan amb targetes estrangeres, tenir accés a un servei que et doni més possibilitats resulta un gran avantatge. Per aquesta raó, hem introduït el servei DCC al nostre TPV. Si vols tenir més informació sobre aquests productes i conèixer més a fons com et poden ajudar a gestionar el teu negoci, visita bbva.es o apropa't a qualsevol de les nostres oficines.

CTA Agropréstamo CTA Agropréstamo
Empreses - També et podria interessar Empreses - També et podria interessar

També et podria interessar

  • T'expliquem quins són els criteris per classificar a una empresa en funció de la mida que tingui.
  • T'expliquem com ajuden a establir els impostos que ha de pagar cada treballador en funció dels seus ingressos
  • T'expliquem tots els detalls que necessites saber sobre aquesta associació estratègica temporal.