Així pots obrir un compte bancari en línia per a la teva empresa

Descobreix la manera més senzilla de contractar aquest tipus de productes.
Posar en marxa una empresa sol causar moltes despeses, i comptar amb un compte bancari que s'adapti a les necessitats pròpies del teu negoci resulta fonamental tant per estalviar costos com a temps. Per això, la majoria de les entitats bancàries ja ofereixen la possibilitat de contractar alguns dels seus productes per Internet. Si vols saber com obrir un compte bancari en línia per a la teva empresa i conèixer algunes dels seus avantatges, segueix llegint.
Top Alta En línia Empreses Top Alta En línia Empreses
Alta En línia Empreses
Estrena banc amb el Compte Negocis Benvinguda, sense comissions i alta 100% En línia.

Què són els comptes bancaris d'empresa i la importància de tenir una

Durant el procés de creació i posada en marxa d'un negoci, un dels primers passos més comuns, després de definir la forma jurídica, és obrir un compte bancari a nom de l'empresa. Aquest producte és el que permet fer les aportacions de capital pertinents i així començar a desenvolupar l'activitat econòmica. Avui dia, comptar amb un compte bancari és de vital importància ja que la gran majoria de les transaccions comercials es fan a través d'elles o de productes associats a elles, com les targetes de crèdit o dèbit.

Molts propietaris d'empreses no es plantegen la possibilitat d'obrir un compte de negocis i utilitzen els seus comptes personals per a transaccions comercials sense considerar els avantatges que poden oferir les primeres. Aquestes, a més d'integrar els serveis d'un compte corrent per a particulars, permeten fer certs tipus d'operacions específiques dels negocis (com transferències de nòmines o TPV físic i virtual) i ofereixen alguns avantatges addicionals. 

Triar el tipus de compte bancari que millor s'adapti al model de negoci que es vol implementar és vital per poder estalviar en costos. En funció de l'entitat financera, els comptes específiques per a empreses poden incloure característiques com l'exempció de comissions per manteniment i targetes i transferències gratuïtes, entre altres.

Avantatges d'obrir un compte bancari en línia

Les entitats bancàries han hagut de transformar el seu model de negoci per adaptar-se als grans avenços tecnològics amb què comptem avui dia. Per aquesta raó, molts bancs ja disposen d'alguns dels seus productes, com els comptes bancaris, de forma en línia. També és freqüent que es premiï als nous usuaris i a aquells que fan certes operacions per Internet en comptes d'en la sucursal. 

Algunes dels avantatges d'obrir un compte bancari en línia són la immediatesa, l'estalvi, la seguretat i la flexibilitat. Contractar un compte bancari per Internet et permet començar a gestionar operacions al moment. A més, la gran majoria de les entitats ofereixen sistemes d'identificació assegurances (per exemple, mitjançant certificat digital) per poder gaudir de la banca en línia i la seva aplicació mòbil amb total tranquil·litat. Així mateix, si es compleixen certs requisits o es domicilien algunes despeses, com poden ser els rebuts, impostos, assegurances socials o nòmines, és possible accedir a determinades bonificacions com a targetes, transferències i emissió de xecs sense comissions. Tot això a més de l'estalvi de temps que constitueix no haver d'organitzar les visites al banc en horari laboral i la llibertat que aporta el fet que no existeixin limitacions geogràfiques ni horàries per accedir a la banca en línia. No obstant això, en cas que fora necessari, també sol ser possible triar un gestor de referència en una oficina.

Finalment, un avantatge que els comptes bancaris en línia comparteixen amb els productes tradicionals és la possibilitat d'afegir productes personalitzats per cobrir les necessitats d'un determinat negoci.

Com obrir un compte bancari en línia

Atès que actualment les entitats bancàries intenten adaptar-se a tot tipus de professionals i empreses, abans d'obrir un compte bancari en línia és recomanable llegir detingudament la descripció dels productes que ofereixen per decidir quin és el que millor s'adapta a les necessitats del client. En general, aquesta informació sol ser força fàcil de localitzar en les pàgines web dels bancs. Una vegada que s'hagi decidit el tipus de compte que es vol obrir, n'hi ha prou amb seleccionar-la i seguir els passos que vagin apareixent en pantalla.
Central Alta En línia Empreses Central Alta En línia Empreses
Vols estrenar banc per al teu negoci?
Fes-ho amb la nostra Alta En línia per a Empreses, sense comissions

A BBVA, posem a la teva disposició un servei d'alta en línia que agilitza els tràmits d'obertura d'un compte bancari per a empreses en pocs minuts. Per fer-ho, només necessitaràs:

  • El DNI de l'administrador únic o solidari.
  • Les escriptures de constitució i poders.
  • Tenir instal·lat en el teu ordinador el certificat digital d'administrador únic i solidari (emès per la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre).
  • Un programa d'autofirma. El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques ofereix un de caràcter públic que permet validar qualsevol document fàcilment. 

Gràcies a aquesta nova funcionalitat, un procés que abans podia trigar fins a 15 dies, ara et portarà amb prou feines uns minuts. Visita bbva.es si vols conèixer més informació.

CTA Alta En línia Empreses CTA Alta En línia Empreses
4 - Alta En línia Empreses - També podria interessar-te 4 - Alta En línia Empreses - També podria interessar-te

També et podria interessar

  • T'expliquem com pots obrir un compte per a la teva empresa a BBVA gràcies al nou servei d'Alta En línia.
  • El certificat digital permet fer les gestions administratives de la teva empresa de forma més còmoda i àgil.
  • Descobreix els avantatges de contractar un compte per al teu negoci sense necessitat d'haver d'acudir a la teva oficina.