BBVA - Banca electrònica
Particulars

BBVA.es

Descobreix totes les eines que BBVA.es posa al teu abast perquè puguis realitzar les operacions bancàries més habituals des del teu ordinador en qualsevol moment i sense oblidar que s'adapta a les teves necessitats i millora els criteris de seguretat.

A més, no paguis comissions per les transferències que facis des de bbva.es, l'aplicació de BBVA per a smartphones i tablets o bbva.mobi en l'àmbit SEPA*.

I per si no n'hi hagués prou amb tot això, pots rebre cada mes en la teva adreça electrònica l'informe mensual, un extracte digital amb els moviments dels teus comptes i targetes i els justificants de les teves operacions.

No esperis més, dóna-t'hi d'alta i beneficia't dels nostres avantatges, pots consultar totes les operacions que tens disponibles a través de bbva.es. 

Descobreix més sobre l'informe mensual al blog de BBVA.

 

* Vàlid fins al 31/12/2015 per a transferències puntuals realitzades, dins l'àmbit SEPA, que inclou els 28 països de la Unió Europea, més Islàndia, Liechtenstein, Mònaco, Noruega i Suïssa, per persones físiques a través de bbva.es i des de qualsevol dispositiu digital. No hi estan incloses les transferències diferides, ordres permanents ni realitzades des de BBVA Net Office.

Comparteix