BBVA - Banca electrònica

Cercador Wally

Particulars

BBVA.es

Descobreix totes les eines que BBVA.es posa al teu abast perquè puguis realitzar les operacions bancàries més habituals des del teu ordinador en qualsevol moment i sense oblidar que s'adapta a les teves necessitats i millora els criteris de seguretat.

A més, no paguis comissions per les transferències que facis des de bbva.es, l'aplicació de BBVA per a smartphones i tablets o bbva.mobi en l'àmbit SEPA*.

I per si no n'hi hagués prou amb tot això, pots rebre cada mes en la teva adreça electrònica l'informe mensual, un extracte digital amb els moviments dels teus comptes i targetes i els justificants de les teves operacions.

No esperis més, dóna-t'hi d'alta i beneficia't dels nostres avantatges, pots consultar totes les operacions que tens disponibles a través de bbva.es. 

Descobreix més sobre l'informe mensual al blog de BBVA.

 

* Vàlid fins al 31/12/2015 per a transferències puntuals realitzades, dins l'àmbit SEPA, que inclou els 28 països de la Unió Europea, més Islàndia, Liechtenstein, Mònaco, Noruega i Suïssa, per persones físiques a través de bbva.es i des de qualsevol dispositiu digital. No hi estan incloses les transferències diferides, ordres permanents ni realitzades des de BBVA Net Office.

Comparteix