T'estàs plantejant invertir a poc a poc en fons d'inversió?

Aquí tens alguns consells que cal tenir en compte abans de prendre una decisió.

Simula què hauria passat si haguessis fet una inversió periòdica escollint una categoria tipus, una quantitat i un termini:

El resultat hauria estat:

0

Càlcul orientatiu obtingut amb les rendibilitats mitjanes anuals ponderades ofertes per Inverco per a cada categoria a un termini de 15 anys. Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures. Les rendibilitats utilitzades per simular són netes (no s'inclouen despeses no reflectides en el valor liquidatiu) i les pots consultar aquí.

Si ja has triat el teu fons i decideixes començar a aportar-hi periòdicament, pots fer-ho ara

Vull aportar

Coneix la nostra completa gamma de fons i tria el que s'adapti millor a la teva necessitat procurant-te assessorament especialitzat si ho consideres necessari.

Coneix-los!

Per què invertir de forma periòdica?

Descobreix per què és important estalviar i invertir periòdicament, al teu ritme, segons el teu perfil i la teva capacitat.

La clau de l'èxit és una adequada planificació financera: és important estalviar periòdicament i tenir una cartera correctament diversificada.

Ajusta la teva inversió a l'horitzó temporal en què estiguis pensant invertir. Cada producte té un horitzó temporal recomanat.

Un pla d'estalvi és un procés cíclic: elaboració, execució, seguiment i, si cal, revisió i canvi d'estratègia,

Fes de l'estalvi un hàbit. Destinar una quantitat al principi de cada mes farà que et sigui més senzill.

Començar a estalviar abans farà que la quantitat obtinguda en el llarg termini sigui més gran, amb les mateixes condicions de rendibilitat i amb un menor esforç per aconseguir els teus objectius.

Invertir periòdicament serveix per suavitzar les puges i les caigudes durant el temps. L'èxit es basa a donar a la inversió el temps que necessita per créixer.

Com en qualsevol altre producte d'inversió, invertir en fons implica assumir un determinat nivell de risc. Cada fons, en funció de les seves característiques específiques i dels actius en què inverteix, implicarà un nivell de risc i, en qualsevol cas, la possibilitat d'incórrer en pèrdues sobre el capital invertit. Pots consultar els riscos específics de cada fons en el fullet disponible a bbva.es