Dipòsits bancaris a termini fix

Obtén rendibilitat pels teus estalvis de forma estable i segura, sabent per endavant la rendibilitat que obtindràs amb els nostres dipòsits.

Sol·licita informació

  • Dipòsit online

  • Calculadora de dipòsits

Nivell de risc

6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de major risc.


Aquest indicador de risc es refereix exclusivament al dipòsit. El fons d'inversió combinat té el seu propi nivell de risc, que es pot consultar al DFI.

BBVA està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida és de 100.000 € per la totalitat de dipòsits constituïts al BBVA per persona.

El reemborsament, el rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.

Dipòsit Combinat Fons

Combina un dipòsit i un fons d'inversió (des d'almenys un 30% de l'import total invertit) i aconsegueix fins a un 0,65% TAE (0,65% TIN) en el teu dipòsit:

  • Entre els fons d'inversió vinculats al dipòsit, tria el que més s'ajusti al teu perfil de rendibilitat.
  • Si el mantens fins al venciment del dipòsit, n'incrementaràs la rendibilitat.

Més informació Contractar

Descobreix els dipòsits bancaris de BBVA

A BBVA volem oferir-te els nostres millors dipòsits bancaris a termini fix amb els quals obtenir rendibilitat pels teus diners. Dipòsits que es contracten a través d'internet d'una manera ràpida i segura. Quan contractis qualsevol dels nostres dipòsits, et beneficiaràs dels seus avantatges de manera immediata. La rendibilitat coneguda és la corresponent al dipòsit, ja que la del fons amb què es combina està subjecta a variables d'inversió.

Els dipòsits bancaris de BBVA estan dirigits a totes aquelles persones que vulguin aconseguir rendibilitat pels seus estalvis de forma estable i segura. Podràs invertir els teus diners amb la tranquil·litat de saber per endavant la rendibilitat del dipòsit i el que obtindràs quan acabi el termini. Tria un dipòsit de BBVA i comença a beneficiar-te dels seus interessos a termini fix.

T'ajudem a prendre decisions més encertades

Inversió per al futur

Estalviar dia a dia és la millor inversió per al futur; descobreix com fer-ho.

Vegeu el vídeo

Les meves inversions

Coneix l'estat i la rendibilitat de totes les teves inversions.

Vegeu el vídeo

Simulador de dipòsits

La nostra calculadora et permetrà saber la rendibilitat que obtindries amb els nostres dipòsits bancaris.

Més informaciósobre Simulador de dipòsits