Calculadora de dipòsits

Calculadora de dipòsits: simula la rendibilitat del teu dipòsit amb BBVA

La manera més fàcil de saber la rendibilitat que obtindries amb un dipòsit

1.000 €150.000 €
0,01%1,50%
1 mes36 mesos
Calcula
Resultat
IMPORT INVERTIT
10.000 €
INTERESSOS BRUTSRendiment financer obtingut per la inversió en funció de la rendibilitat i de l'horitzó temporal que hagis seleccionat.
10 €
PERCENTATGE DE RETENCIÓPercentatge que s'ha de pagar a Hisenda segons el nivell de rendes.
19,00%
IMPORT RETINGUTImpostos que com a entitat financera ingressem a Hisenda com a pagament a compte de l'IRPF de l'inversor. L'eina no té en compte qualsevol altre rendiment que es pugui percebre durant l'any i que s'hagi d'integrar a la base liquidable de l'estalvi incrementant el tipus de gravamen aplicable corresponent.
9,50 €
TAETAE que has seleccionat per al càlcul de la teva inversió en aquesta simulació.
0,05%
INTERESSOS NETSRendiment després d'impostos.
5,26 €
I amb els nostres dipòsits BBVA

Dipòsit Combinat

Període

13 mesos

Tipus d'interès

0,75% TAE (0,75% TIN)

Interessos nets

65,81 €

Dipòsit online

Període

13 mesos

Tipus d'interès

0,00% TAE (0,00% TIN)

Interessos nets

0 €

Obtén rendibilitat amb els nostres dipòsits

La nostra calculadora et permetrà saber la rendibilitat* que obtindries amb els nostres dipòsits.


És un procés senzill i ràpid: simplement has d'introduir l'import que vols invertir, el tipus d'interès del dipòsit i el termini de la inversió. La calculadora de dipòsits de BBVA et mostrarà els teus beneficis a l'instant.


Fes-la servir per saber en qualsevol moment la rendibilitat que tindràs amb cadascun dels teus dipòsits bancaris. A BBVA tenim en compte el teu perfil inversor i les teves necessitats d'estalvi per oferir-te dipòsits amb què aconseguir rendibilitat amb els teus diners amb total seguretat.


* La informació resultat d'aquestes simulacions és merament orientativa, per la qual cosa les dades financeres ressenyades poden variar en el supòsit de sol·licitud i de concessió del dipòsit. Les dades processades i facilitades no signifiquen una oferta contractual, i no impliquen cap compromís o vincle juridicolegal per a BBVA ni per al sol·licitant de la informació. L'única finalitat d'aquesta eina és informar de l'import de l'interès net d'un supòsit dipòsit depenent del tipus d'interès, import i termini indicats per l'usuari.