BBVA Invest

BBVA Invest és un servei d'assessorament personalitzat que et proposa productes d'inversió que s'ajusten a les teves preferències i objectius d'inversió així com a les teves circumstàncies personals.

Prova-ho ara

T'ajudem a invertir? Confia en BBVA Invest

BBVA Invest
BBVA Invest
BBVA Invest

01

Tria el teu objectiu

Parla'ns de tu i de les teves preferències d'inversió per conèixer la teva situació i coneixements. Tu decideixes on vols anar.

02

Explica'ns com ets

D'on vols sortir, fins on vols arribar…; coneixent-te, podrem oferir-te la solució que necessites i com arribar-hi.

BBVA Invest
BBVA Invest
BBVA Invest
BBVA Invest
BBVA Invest
BBVA Invest

03

I sempre...

serem amb tu.
Ets en mans d'un equip expert encarregat de gestionar de forma independent la teva inversió i mantenir-te informat.

BBVA Invest és un servei d'assessorament personalitzat que et proposa productes d'inversió que s'ajusten a les teves preferències i objectius d'inversió així com a les teves circumstàncies personals. A més, un equip d'experts gestionarà de forma activa la teva estratègia d'inversió.

04

Com funciona BBVA Invest?

Tres senzills passos fins a la teva proposta d'inversió:

Pensa en tu avui, on vols arribar demà?

Pensa en les teves necessitats, el risc que vols assumir, la teva capacitat econòmica, en quin moment de la teva vida ets… Amb aquesta informació et podrem fer una proposta seleccionant els productes adequats a la teva situació. I si vols recuperar la teva inversió, podràs fer-ho en qualsevol moment sense costos de cancel·lació.

Volem conèixer-te bé per seleccionar els teus productes

Tu ens dius on vols anar i nosaltres et diem com. Per elaborar una proposta a la teva mida necessitem conèixer-te millor i saber algunes dades, és un procés senzill que pots fer ara: explica'ns els teus objectius i preferències d'inversió i començarem a treballar; si la teva situació canvia, només hauràs de dir-nos-ho.

Ets en bones mans: sempre informat

Els productes d'estalvi i inversió no han de ser complicats, si sap el teu nivell de risc, BBVA Invest trobarà la solució d'inversió que necessites i et mantindrà sempre al dia de la seva evolució i possibilitats, i et recomanarà la millor opció en cada part del procés.