TPV per a pimes i negocis de BBVA

Solucions per vendre siguis on siguis, que ajuden a gestionar i organitzar el teu negoci de manera més efectiva i ofereixen facilitats als teus clients.

Solucions per vendre a la teva botiga

Si no necessites tenir mobilitat per fer els cobraments en el teu negoci, aquest és el teu TPV. Compta amb serveis com: cobrament amb contactless, pagament en divises, etc. Contracta-ho des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Perfecte si necessites cobrar a qualsevol lloc del teu comerç. Compta amb serveis com: contactless, pagament en divises, etc. Contracta-ho des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Si necessites gestionar i organitzar el teu negoci, de forma fàcil i intuïtiva, aquest lloc de caixa avançat et permet: supervisar les vendes des de qualsevol dispositiu, gestionar inventaris i proveïdors i molt més.

Més informació

Sol·licitar

Solucions per vendre a qualsevol lloc

Indicat per cobrar amb targeta a través del teu mòbil o tauleta, des de qualsevol lloc. Compta amb un lector de targetes de mida butxaca, per poder fer els teus cobraments de forma ràpida i senzilla. Contracta'l des de només 6 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Recomanat si necessites total mobilitat, fora i dins del teu local comercial, o si no en tens cap. Disponible des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Solucions per vendre a Internet

Amb Bizum
Més informació

Seguretat per als teus clients i el teu negoci a l'hora de fer vendes. Passarel·la de pagament fàcil d'implementar i amb el suport de BBVA, per sentir-te sempre atès. Disposa d'aquest TPV des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar