TPV per a autònoms i negocis

Vols vendre siguis on siguis i gestionar de forma més efectiva el teu negoci?

T'ajudem a triar el millor TPV* segons les teves necessitats

*Les TPV de BBVA compten amb el Servei de Pagament amb Divises DCC perquè els teus clients estrangers paguin amb la seva pròpia moneda.

Tria el teu TPV

Solucions per vendre a la teva botiga

Si no necessites tenir mobilitat per fer els cobraments en el teu negoci, aquest és el teu TPV. Compta amb serveis com: cobrament amb contactless, pagament en divises, etc. Contracta-ho des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Perfecte si necessites cobrar a qualsevol lloc del teu comerç. Compta amb serveis com: contactless, pagament en divises, etc. Contracta-ho des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Si necessites gestionar i organitzar el teu negoci, de forma fàcil i intuïtiva, aquest lloc de caixa avançat et permet: supervisar les vendes des de qualsevol dispositiu, gestionar inventaris i proveïdors i molt més.

Més informació

Sol·licitar

Solucions per vendre a qualsevol lloc

Indicat per cobrar amb targeta a través del teu mòbil o tauleta, des de qualsevol lloc. Compta amb un lector de targetes de mida butxaca, per poder fer els teus cobraments de forma ràpida i senzilla. Contracta'l des de només 6 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Recomanat si necessites total mobilitat, fora i dins del teu local comercial, o si no en tens cap. Disponible des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Solucions per vendre a Internet

Amb Bizum
Més informació

Seguretat per als teus clients i el teu negoci a l'hora de fer vendes. Passarel·la de pagament fàcil d'implementar i amb el suport de BBVA, per sentir-te sempre atès. Disposa d'aquest TPV des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar