TPV per a agro i negocis de BBVA

Solucions per vendre siguis on siguis, que ajuden a gestionar i organitzar el teu negoci de manera més efectiva i ofereixen facilitats als teus clients.

Solucions per vendre a la teva botiga

La solució de pagament perfecta per cobrar a qualsevol lloc de la teva botiga i que et permet oferir als teus clients serveis com ara cobrament amb contactless, pagament en divises, etc. A més, disposes de diversos models de TPV: GPRS, ADSL... Contracta'l ara i impulsa al teu negoci des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Un lloc de caixa avançat amb què gestionar i organitzar el teu negoci de forma fàcil i intuïtiva: supervisió des de qualsevol dispositiu, gestió d'inventaris i proveïdors, etc. I per a la teva recaptació d'efectiu, t'oferim la targeta Ingrés Express.

Més informació

Sol·licitar

Solucions per vendre a qualsevol lloc

Et permet cobrar amb targeta a través del teu mòbil o tauleta tàctil des de qualsevol lloc, d'una forma ràpida i senzilla, amb un lector de targetes de mida butxaca. Des de només 6 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Perfecte si necessites mobilitat total fora i dins del teu local o si, per exemple, el teu negoci no té un local comercial. Des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar

Solucions per vendre a Internet

Seguretat per als teus clients i el teu negoci a l'hora de fer vendes, passarel·la de pagament fàcil d'implementar i amb el suport de BBVA per sentir-te sempre atès. Gaudeix d'aquest TPV des de només 10 €/mes.

Més informació

Sol·licitar