Com enviar una notificació o justificant per SMS o adreça electrònica d'una transferència?


Puja

Com enviar una notificació o justificant per SMS o adreça electrònica d'una transferència?

Si desitges avisar al destinatari de la transferència que ja l'has fet pots fer-ho. A continuació t'expliquem com fer-ho si has fet la transferència per bbva.es o si has utilitzat l'aplicació.

1. Accedeix a l'Àrea privada a BBVA.es

2. Introdueix les teves claus d'accés

3. Selecciona el compte des de la qual vols fer la transferència

4. Indica el destí de l'enviament: IBAN del compte i dades del beneficiari

5. Completa els detalls de l'enviament

6. Revisa el detall de la transferència A la part inferior trobaràs un apartat que indica “Enviar notificació d'aquesta operació a una altra persona?”: 

  • SMS a mòbil: Indica el número de telèfon del destinatari dels diners . L'SMS no té cost per a tu i et servirà per avisar-li directament que has fet la transferència.
  • Adreça electrònica: Indica el correu electrònic del destinatari dels diners. L'adreça electrònica l'enviarà BBVA en el teu nom i et servirà per avisar que has fet la transferència. 

Pots utilitzar l'agenda de contactes que tens guardats a BBVA (en la icona blau de la llibreta que està a la dreta) per disposar de les dades que tinguis guardats per a aquest contacte.

IMPORTANT: Les notificacions per SMS i Adreça electrònica no s'enviaran fins que no hagis signat i confirmat l'operació (t'enviarem una clau per SMS per signar l'operació).

En alguns casos, si el compte de destí és un compte a què fas enviament de diners sovint, pot que no sigui necessari signar l'operació. Aquest missatge: “El compte a què enviaràs diners és una dels teus habituals, per això no et demanarem cap clau per fer-la. Més rapidesa i mateixa seguretat de sempre ” t'apareixerà en un avís en color taronja.

Potser t'interessa