> 
 > 
Validar el mòbil

La importància de validar el mòbil o l'adreça electrònica si vols operar en línia

Utilitzar l'App del BBVA o bbva.es té moltes més avantatges de què imagines

El mòbil s'ha convertit, des de fa uns anys, en una extensió més de nosaltres mateixos. Avui dia no resulta estrany entrar en el transport públic, o anar caminant pel carrer, i veure a una gran quantitat de persones utilitzant-ho. Aquesta popularitat se l'ha guanyat perquè és molt útil. Ens permet comprar qualsevol cosa en el moment, contactar amb persones que es troben a quilòmetres de distància, estar al corrent de l'actualitat de manera instantània, etc. Múltiples accions que ens fan la vida més còmoda i senzilla. 

També pel que fa a la banca. El mostren les xifres: un 80% dels clients ja són digitals. O el que és el mateix: 3 de cada 4 prefereixen utilitzar les eines i serveis en línia que BBVA els ofereix per fer aquestes gestions que, en un altre temps, feien en una oficina. I és que, dur a terme aquests tràmits a través de l'app o dels bbva.es permet saltar-se cues i fer-ho en el moment. Des de consultar els teus moviments o fer transferències fins a la recepció de justificants de les teves operacions. Amb el mòbil és més assegurança, fàcil i immediat.

Primer has de validar el mòbil

Amb l'entrada en vigor de la normativa europea d'identificació segura dels serveis de pagament, coneguda com PSD2, que aplica als clients de tots els bancs, és imprescindible que validis el teu mòbil per comprar per internet, accedir als teus comptes i fer transferències. Pots validar el teu mòbil: 

  • En una oficina BBVA amb el teu mòbil i el teu DNI. 
  • En els nostres caixers amb la teva targeta i el teu mòbil. 

Si tries aquesta última opció, només has d'entrar en “Ajustos”, accedir a “Telèfon mòbil” i introduir el teu número i la clau que rebràs per SMS. Uns senzills passos que no et portaran molt temps.

Per què és important validar el mòbil?

Aquest pas previ no només et permetrà poder utilitzar la banca en línia. Hi ha moltes altres raons que potser t'animen a això: 

  • Seguretat. La validació és una eina més per verificar la teva identitat. Tenir validat el teu mòbil és com tenir actualitzat el teu DNI per poder fer operacions en el banc.
  • Comunicació. En cas que tinguis un dubte, o si notem que passa alguna cosa, et podem facilitar una comunicació directa amb què solucionar el problema. 
  • Immediatesa i comoditat. Com hem apuntat abans, pots fer operacions en el moment que vulguis i evitant cues. 
  • Fàcil i intuïtiu. És molt més senzill d'utilitzar del que creus. 

Valguda el teu mòbil, i enganxa't al món fàcil, ràpid i còmode de la banca en línia. Prova-ho i descobreix tot el que t'ofereix!

També pots validar la teva adreça electrònica

La validació de la teva adreça electrònica també et permet beneficiar-te dels avantatges de la banca en línia, inclosa la recepció de les comunicacions del teu banc en el correu electrònic (tant les relatives a operacions realitzades com els resguards que hagis sol·licitat de cadascuna d'aquestes). 

El procés per validar l'adreça electrònica és molt senzill tant des de bbva.es com des del móvil. Només has d'entrar en la teva ‘Àrea Privada’, accedir a la pestanya ‘El meu Perfil’ (el Menú Lateral si el fas des del teu dispositiu mòbil) i seleccionar l'opció ‘Dades Personals ’ (‘Perfil' en el teu smartphone o tauleta tàctil). En ella trobaràs l'apartat ‘Adreça electrònica’, i les seves opcions, lloc en l'has d'indicar el correu electrònic que desitges utilitzar i validar-ho. 

A continuació, rebràs en aquest correu electrònic una adreça electrònica amb un enllaç que has d'enganxar en el teu navegador (Chrome, Firefox, Explorer, Opera, etc.) en les següents 48 hores per tancar el procés. Si no duus a terme aquesta acció després d'en aquest temps, hauràs de començar novament. 

Validar l'adreça electrònica és un requisit de seguretat amb què poder verificar l'autenticitat del mateix, a més de comprovar que ets el seu propietari.

La importància de validar el mòbil o l'adreça electrònica si vols operar en línia