> 
 > 
Targetes de crèdit sense canviar de banc

Com aconseguir una targeta de crèdit sense canviar de banc

T'expliquem les possibilitats que hi ha per contractar una targeta de crèdit sense canviar d'entitat

Una targeta de crèdit és un dels serveis més útils que les entitats bancàries ofereixen als seus clients. La possibilitat de disposar d'uns diners immediats en cas de necessitat ofereix una tranquil·litat que molts usuaris valoren; de la mateixa manera, avui dia hi ha certs serveis o empreses que exigeixen el pagament amb aquest tipus de targeta com ara, per exemple, el lloguer de vehicles.

Tanmateix, hi pot haver situacions en què a l'usuari no li interessin les targetes de crèdit que li ofereix la seva entitat bancària i busqui alternatives més enllà per aprofitar-se de serveis addicionals o descomptes.

En contractar una targeta de crèdit sense canviar de banc s'està produint el que es coneix com a domiciliació externa, és a dir, que es permet que els pagaments mensuals es puguin domiciliar en un compte de qualsevol entitat. És per això que no et cal crear un nou compte en un altre banc per poder operar-hi. Un exemple perfecte seria la targeta Repsol de BBVA.

Contractar una targeta de crèdit d'una altra entitat

Actualment es pot fer la contractació d'una targeta de crèdit sense canviar de banc a través d'Internet, sense necessitat de desplaçar-nos a l'entitat bancària amb la qual la contractarem, o també es pot fer de manera presencial en una oficina.

És un procés senzill que amb prou feines requereix uns minuts en què el client ha de presentar les seves dades personals i financeres perquè l'entitat bancària estudiï la seva sol·licitud. Aquest estudi trigarà diversos dies. Si tot va bé, en uns quants dies rebrem al nostre domicili la targeta de crèdit i ja podrem començar a utilitzar-la.

El més habitual és que adquirir una targeta de crèdit en un banc diferent del nostre requereixi uns requisits semblants als que ens plantejaria el nostre propi banc. El principal és el volum d'ingressos que s'ha de demostrar i que depèn de la targeta de crèdit que se sol·liciti.

Avantatges de tenir una targeta de crèdit en un altre banc

Hi ha tota una gamma de targetes de crèdit que els bancs ofereixen i que no obliguen a obrir un compte corrent, principalment perquè en el moment d'abonar les despeses mensuals aquestes es carreguen en un compte de l'elecció del client. Aquesta facilitat s'afegeix als avantatges que solen oferir aquest tipus de targetes i que els bancs intenten maximitzar per fer-les més atractives. 

Per exemple, moltes d'aquestes targetes ofereixen quotes d'alta i renovació molt competitives (que en alguns casos arriben a ser totalment gratuïtes). A això s'hi afegeixen una sèrie de serveis que van molt més enllà d'oferir crèdit:

  • Assegurances de protecció de compres, de viatges, d'accidents...
  • Descomptes i cupons en diferents establiments.
  • Pagaments flexibilitzats.

Finalment, adquirir una targeta de crèdit en un banc diferent del nostre ofereix una llibertat addicional, ja que no perdrem la nostra targeta si en algun moment decidim canviar de banc.

Com aconseguir una targeta de crèdit sense canviar de banc

Eines

Posem al teu abast les millors eines relacionades amb targetes bancàries