> 
 > 
Sol·licitar targeta de crèdit en línia

Com sol·licitar una targeta de crèdit en línia

T'expliquem com es pot sol·licitar una targeta de crèdit a través d'Internet

Internet ha canviat la forma en què els clients es relacionen amb el seu banc i també la manera en què accedeixen a línies de finançament i crèdit que fa uns anys es trigava setmanes a aconseguir de manera offline o presencial. Ara només es requereix completar un breu qüestionari per Internet i adjuntar alguns documents perquè, en qüestió de dies, es pugui gaudir d'una targeta de crèdit amb totes les garanties i avantatges.

Sol·licitar una targeta de crèdit en línia és un procés senzill. Per fer-ho, el sol·licitant ha de proporcionar les seves dades personals i financeres, així com complir els requisits de l'entitat bancària.

Els requisits més habituals per accedir a una targeta de crèdit són:

  • Ser major d'edat.
  • Tenir uns ingressos mínims.

La concessió d'una targeta està subjecta a l'estudi que fa cada entitat bancària, on cadascuna d'elles té els seus propis criteris de risc i viabilitat. Tenir uns ingressos periòdics i raonables ajudarà a facilitar la seva concessió.

Quant triga el procés de concessió d'una targeta de crèdit?

Una vegada s'ha escollit la targeta de crèdit que es vol contractar, s'han omplert totes les dades personals i s'ha escollit la forma de pagament, el banc duu a terme un procés d'estudi de la sol·licitud. Aquest procés no se sol demorar més enllà d'uns quants dies, termini en què el sol·licitant sabrà si la seva sol·licitud ha estat aprovada o no.

Si l'entitat bancària finalment li ha concedit la targeta de crèdit, aquesta li hauria d'arribar al seu domicili en uns quants dies i, de manera separada, una clau d'activació per garantir que només el client pot utilitzar la targeta.

Com sol·licitar una targeta de crèdit en línia

Eines

Posem al teu abast les millors eines relacionades amb targetes bancàries