> 
 > 
Préstecs sense nòmina

Préstecs sense nòmina: tipus i funcionament

T'expliquem quines característiques tenen els préstecs sense nòmina

Quan es cerquen préstecs sense nòmina, cal tenir en compte que la nòmina és una de les principals garanties que té el banc per saber que la persona que demana el préstec podrà tornar els diners prestats. Tenir una nòmina domiciliada no és indispensable per accedir a un préstec, però sí que sol ajudar en la seva concessió, o fins i tot podria ajudar a aconseguir un interès més baix.

Per exemple, el Préstec Ràpid Sense Documents de BBVA, per a no clients, no exigeix obrir compte a BBVA ni domiciliar la seva nòmina en ella. Però, si el sol·licitant decideix fer-ho, es beneficiarà amb un 1% menys en el preu del seu préstec.

S'ha de tenir una cura especial amb les entitats de crèdit que ofereixen préstecs sense nòmina amb uns tipus d'interès molt superiors a la mitjana del mercat.

BBVA ofereix alternatives per accedir a un préstec a l'instant. Per exemple, adquirint una targeta de crèdit de BBVA podràs fer, sempre que ho necessitis, un traspàs d'efectiu de la teva targeta al teu compte, fins a l'import límit que tinguis concedit. D'aquesta manera, podràs accedir a uns diners extra a l'instant i tornar-los en còmodes terminis.

A més, BBVA t'ofereix la possibilitat de finançar rebuts o fraccionar el pagament de les compres que facis amb la teva targeta de crèdit.

Esperem haver-te ajudat. Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb BBVA i t'atendrem.

Préstecs sense nòmina: tipus i funcionament