> 
 > 
Préstecs ràpids en línia

Préstecs ràpids en línia: què són i com funcionen

T'expliquem com funciona aquest tipus de financión en línia.

Quan es demana un préstec ràpid en línia a un banc, el que s'està fent és una operació financera per la qual aquest banc posa a disposició de qui el sol·licita (el prestatari) una determinada quantitat de diners amb unes condicions estipulades relatives a terminis , quotes, interessos, etc. El prestatari adquireix així l'obligació de tornar aquest capital complint aquestes condicions negociades entre ambdós i recollides en un contracte.

A diferència del crèdit, que es pot anar sol·licitant en funció de les necessitats de cada moment, en els préstecs ràpids en línia i els de qualsevol altre tipus, els diners s'entreguen de cop per a una necessitat concreta. Per tant, té una durada prèviament determinada, i es cobren els interessos sobre el total dels diners prestats.

Si necessites un préstec ràpid en línia, i no ets client en a BBVA t'oferim el nostre Préstec Ràpid sense documents i sense necessitat d'obrir compte a BBVA. 

Pots sol·licitar-ho a través de mòbil o web. Tindràs la resposta a la teva sol·licitud en un termini aproximat de 24 hores feiners. 

A més, podràs escollir si desitges domiciliar el teu préstec en un compte d'una altra entitat o obrir un compte en línia sense comissions a BBVA i domiciliar-ho aquí. Si obres el compte a BBVA i la teva sol·licitud de préstec és aprovada podràs rebre els diners a l'instant. 

Si ja ets client, t'oferim el Préstec Personal BBVA, amb unes condicions molt competitives i amb total rapidesa a l'hora de sol·licitar-ho. 

Com que es fa en línia, el procés per demanar un préstec és ràpid, senzill, i sense complicacions: sol·licita'l en el nostre web i emplena les dades de l'operació (import, finalitat, termini…), a més d'altres dades personals i econòmiques. Valida'l mitjançant un SMS i espera la confirmació, que es farà en un termini breu de temps.

Una altra alternativa per accedir a préstecs ràpids en línia és adquirir una targeta de crèdit BBVA, amb la qual podràs ajornar les teves compres i pagar-les en diverses quotes (amb interessos), o fins i tot podràs traspassar efectiu de la teva targeta al teu compte, fins a l'import límit que tinguis concedit, i després tornar-lo en còmodes terminis juntament amb els interessos.

I si tens dubtes durant el procés de contractació dels nostres préstecs en línia, posem a la teva disposició més informació addicional en bbva.es o en qualsevol de les nostres oficines.

Préstecs ràpids en línia: què són i com funcionen