> 
 > 
Préstec sense paperassa

Com aconseguir un préstec gairebé sense paperassa

En funció del tipus de préstec, si ja ets client, la documentació requerida pot ser gairebé inexistent, ho sabies?

Un préstec és una quantitat de diners que una persona o entitat, normalment bancària, presta a una altra amb determinades condicions de devolució. És a dir, es tracta d'un acord entre dues parts que, pel benefici de totes dues, es regula mitjançant una sèrie de documents i contractes. Ara bé, el volum de documentació requerida varia segons cada cas. Potser no és correcte parlar en cap cas d'un préstec sense paperassa, però gairebé. Descobreix aquí per què.

Quan se sol·licita un préstec, la institució bancària considera diferents aspectes que, en el seu conjunt, determinen un perfil de risc del prestatari. El risc que corre el prestador és una complexa equació en què es consideren aspectes tan diversos com la situació laboral i la trajectòria fiscal del prestatari, el tipus de crèdit, el termini de la devolució i, sobretot, el capital sol·licitat.

L'anàlisi per part del banc requereix temps i dedicació, de manera que normalment es pot cobrar al prestatari una comissió d'estudi, diversos dies de comprovació i molta documentació. Ara bé, sabies que hi ha la possibilitat de demanar un préstec sense tota aquesta paperassa?

Els préstecs ràpids

Existeixen pocs préstecs sense paperassa, però això sí, un préstec ràpid es diferenciarà sempre dels préstecs tradicionals per la seva tramitació més senzilla i una menor documentació exigida. Una de les diferències més freqüents és que l'exigència per a l'amortització de la quantitat prestada serà més alta, és a dir, com a usuari hauràs de fer front a interessos una mica més elevats que els d'un préstec tradicional i disposaràs d'un termini d'amortització inferior. 

La bona notícia és que, BBVA compta amb el Préstec Ràpid en línia i sense papers (no és necessari aportar documents). El préstec ràpid és en línia i està disponible per a no clients que cerquen un préstec d'entre 3.000€ i 10.000€. Es pot contractar a través de mòbil o bbva.es i el sol·licitant pot escollir si desitja obrir un compte sense comissions a BBVA i rebre els diners a l'instant o rebre els diners en una dels seus compte d'una altra entitat (en un termini aproximat de 72 hores). 

Les condicions del Préstec Ràpid milloren si el client domicilia la seva nòmina en el seu compte BBVA, ja que gaudirà d'un 1% menys en el preu del seu préstec (TIN). 

D'altra banda, molts clients de BBVA ja poden gaudir d'un Préstec Preconcedit En línia. Aquest té les condicions d'un préstec tradicional però amb la rapidesa de concesion d'un préstec ràpid. Els tipus d'interès d'aquest préstec i les seves condicions varien en funció de la vinculació de cada client amb el banc, és a dir, els interessos milloren amb una nòmina domiciliada. En el cas del Préstec Preconcedit Online BBVA, el mínim que es pot sol·licitar en aquest tipus de crèdits és de 1.500 € i el tipus d'interès varia en funció de cada perfil de client.

El préstec de sempre, avui més fàcil

Els préstecs ràpids tenen sens dubte alguns avantatges davant els préstecs tradicionals: més agilitat de la gestió, tramitació en línia, etc. Encara que, com el risc és més alt, el preu, és a dir, l'interès també serà més elevat que el d'un préstec tradicional.

Un client amb nòmina o pensió a BBVA, per exemple, pot accedir en gairebé dos dies i sense gaire paperassa a un préstec “tradicional” amb bones condicions. Una tramitació en línia àgil de no més de tres minuts serveix perquè el banc conegui ràpidament tots els detalls i pugui, sense grans comprovacions afegides, autoritzar el préstec.

Entre la documentació clàssica per demanar un préstec hi ha documents fàcilment localitzables com un DNI o NIF, un compte bancari i un justificant d'ingressos o nòmina. En molts casos, no cal ni tan sols un aval. El tipus de crèdit i la rapidesa de la gestió, això sí, depenen directament del perfil del prestatari i de les seves necessitats. També de la seva vinculació contractual amb l'entitat.

Si vols saber en quin segment d'interessos i de condicions ets actualment, no deixis de provar les diferents eines que BBVA posa a la teva disposició. A més d'una calculadora de préstecs, en què pots fer els teus números sense compromís, no deixis de mirar també en línia alguns casos pràctics, com per exemple el finançament d'un cotxe.

I en cas que tot això et convenci, llança't i sol·licita directament a la nostra pàgina el teu préstec sense paperassa ni grans complicacions en no més tres minuts.

Com aconseguir un préstec gairebé sense paperassa