> 
 > 
Finançament mobles

Com accedir a finançament de mobles per a una casa

Canviar la decoració de la llar pot suposar un gran desemborsament de diners. T'expliquem com finançar la despesa

Una casa és el lloc on estar còmode, on un desitja tornar després d'un dur dia de feina, i el lloc on descansar a gust. Tanmateix, pot arribar el dia en què un es cansi de la seva llar, però, qui es pot permetre canviar d'habitatge cada quatre anys? Una bona alternativa per donar un aire nou a la teva casa de tota la vida pot ser renovar el mobiliari, un canvi d'imatge que pots fer fàcilment gràcies a BBVA, que ofereix solucions a la teva mida per finançar mobles nous. En aquest article te n'expliquem uns quants detalls.

A l'hora de renovar els mobles de casa hi ha diverses coses que s'han de tenir en compte. S'han d'identificar aquells llocs o coses de casa teva que siguin vells o que vulguis substituir. Un cop hagis decidit els mobles de què et vulguis desempallegar, hauràs de planificar per quins els substituiràs. És a dir, si vols una cosa similar però nova o quelcom totalment diferent que canviï del tot la decoració de la casa. Recorda que també cal tenir en compte els materials dels mobles. Per què és important tot això? Perquè quan renoves i finances els mobles d'una casa, tots els detalls compten per augmentar o reduir despeses.

Préstecs personals online BBVA per finançar els mobles: característiques i condicions

Cada cop són més les persones que sol·liciten préstecs per finançar els seus mobles. BBVA ofereix un ampli catàleg de préstecs, en què trobaràs el finançament per als teus mobles nous. Els Préstecs Personals Online BBVA tenen unes condicions que fan de molt bon complir i unes característiques tan àmplies que permetran finançar qualsevol tipus de renovació dels mobles de casa. Seguidament t'expliquem els requisits d'aquest tipus de préstecs.

Els Préstecs Personals Online BBVA són un tipus de préstecs al consum sense comissions d'estudi i amb una comissió d'obertura del 2,30%. Si el client vol cancel·lar totalment o parcialment el préstec, les comissions es mantenen en una línia molt baixa. Si queden menys de 12 mesos per acabar de pagar el préstec, la comissió de cancel·lació serà del 0,50%, mentre que si queda més d'un any, la comissió serà de l'1%.

BBVA ofereix un préstec amb un tipus d'interès del 6,95% TIN fix (7,73% TAE) i la possibilitat d'aconseguir un finançament que va des dels 3.000 € fins als 75.000 €. Si a l'hora de demanar un préstec et preocupa el temps de què disposaràs per tornar-lo, BBVA et permet tornar-lo en fins a 10 anys.

El simulador de préstecs personals inclou un botó dedicat exclusivament als mobles; si l'actives, podràs veure quina serà la quota que hauràs de pagar mensualment, encara que no siguis client de BBVA. Per fer-ho, només cal especificar el nombre de titulars del préstec, la quantitat de diners que necessites i els teus ingressos i despeses mensuals.

No et queda clar per quant et sortirà demanar un préstec a BBVA?

Tant el simulador com el comparador de préstecs són eines disponibles al web de BBVA. Tant si és per a un préstec personal com per comprar un cotxe o pagar els teus estudis, aquests simuladors t'ajudaran a descobrir la forma més apropiada d'obtenir els diners que necessites. Tant li fa si ets client de BBVA o no, ja que en tots dos casos podràs conèixer les condicions de finançament, el tipus d'interès i els terminis requerits per obtenir el finançament que més et convingui. Prova'ls amb totes les combinacions que desitgis i descobreix els avantatges de finançar els teus projectes amb BBVA.

Com accedir a finançament de mobles per a una casa