> 
 > 
Préstec per decorar una casa

Préstec per decorar la casa dels teus somnis

Requisits, tipus d'interès, finançament… t'ho expliquem tot sobre el préstec que convertirà casa teva en un veritable paradís

Tots somiem amb un habitatge bonic, agradable i còmode perquè, quan hi arribem, puguem dir allò de “com a casa, enlloc”. Per tenir la casa dels teus somnis és indispensable triar bé els mobles. Però, quant costa decorar una casa?

Com que la resposta a quant costa decorar una casa inclou preus molt diferents segons la magnitud de la remodelació i, de manera general, una mitjana força elevada, que no totes les butxaques poden finançar de cop, existeixen préstecs bancaris per ajudar-nos a fer realitat els nostres somnis.

Requisits per obtenir un préstec

Abans de parlar en detall de les condicions i les característiques del préstec, és important saber els requisits que cal complir per sol·licitar-lo. Ja que decidir-se a fer-ne la decoració sense complir els requisits per poder-la finançar seria com començar la casa per la teulada. Els requisits generals que sol·licita BBVA per a projectes com comprar mobles i decorar una casa són els següents:

  • Estabilitat d'ingressos: és una de les primeres coses que estudiarà el banc per determinar si el sol·licitant del préstec és vàlid o no. La forma de saber si algú té uns ingressos estables és avaluant la seva nòmina o pensió, o la documentació que es demana als autònoms. Per exemple, si fa temps que la persona treballa a la mateixa empresa i té un contracte indefinit i un sou estable, ja tindrà una bona part guanyada perquè li concedeixin el préstec.
  • Capacitat de pagament: aquest requisit fa referència al sou que percep mensualment el sol·licitant del préstec i a la capacitat de fer front a les obligacions de pagament d'un préstec. És important distingir aquest punt de l'anterior, ja que rebre una nòmina cada mes i que aquesta nòmina sigui suficient són dues coses molt diferents. És a dir, aquí el banc valora si el possible prestatari, després de pagar la quantitat mensual del préstec, tindrà uns ingressos suficients per viure. És el que es coneix com el balanç de caixa.
  • Garanties: és probable que el banc sol·liciti una garantia o aval que respongui en cas d'impagament. També entraria dins les garanties demanar al client que contracti una assegurança de protecció de pagaments, de manera que l'entitat bancària s'asseguri el cobrament de l'import prestat traslladant el risc a la companyia asseguradora.

Préstec Personal BBVA

El Préstec Personal Online BBVA és dins el catàleg de préstecs al consum que ofereix l'entitat bancària; sol·licitar-lo és tan fàcil i ràpid com fer clic en un botó. Al web del banc trobaràs tota la informació detallada. Les comissions de cancel·lació que ofereix, per exemple, són realment baixes i depenen dels mesos que quedin per pagar el préstec. Si queden menys de 12 mesos per acabar-lo de pagar, la comissió de cancel·lació és del 0,50% sobre l'import amortitzat, mentre que si queda un període de temps més llarg, la comissió puja fins a l'1%.

Amb el Préstec Personal Online BBVA per comprar mobles o decorar casa teva podràs sol·licitar un import mínim de 3.000€ i màxim de 75.000€. Una forquilla molt variable per a tots els clients. A més, el termini per tornar el préstec també té aquesta mateixa flexibilitat, ja que va dels dos als deu anys.

Si encara tens dubtes, amb el simulador de préstecs personals de BBVA podràs calcular com serien les teves quotes, fins i tot encara que no siguis client del banc, i sol·licitar el préstec en menys de tres minuts! Decorar casa teva mai no ha estat mai tan fàcil i ràpid.

Préstec per decorar la casa dels teus somnis