> 
 > 
Premis gestió fons

Premiats per la gestió dels nostres fons d'inversió i plans de pensions

A BBVA volem acompanyar els nostres clients i per fer-ho, busquem solucions per canalitzar el seu estalvi i la seva inversió

La gestora de fons d'inversió i plans de pensions BBVA Asset Management, ha recollit nombrosos premis durant els darrers anys. I el 2019 ha rebut dos dels premis més prestigiosos de la indústria que atorga el diari Expansión:

  • Millor Gestora d'Assignació d'Actius a BBVA Asset Management SGIIC
  • Millor Gestora de Fons de Pensions a BBVA Pensions EGFP

A més, ha estat guardonada amb el premi al Millor Fons de Pensions Multiactiu Agressiu amb el pla de pensions BBVA Plan 30, PPI.

Solucions per a un objectiu

A BBVA volem acompanyar els nostres clients amb solucions per canalitzar el seu estalvi i la seva inversió.

Perquè a l'hora d'invertir, tots volem treure el màxim profit dels nostres estalvis, i d'aquesta manera, assolir els objectius vitals que ens hem marcat.

Per això a BBVA hem posat el focus en oferir fons d'inversió i plans de pensions, proposant diferents solucions per a diferents perfils i tipus de clients, amb uns resultats molt consistents al llarg del temps.

Què és l'Assignació d'Actius?

L'Assignació d'Actius és el repartiment que es fa entre els diferents tipus d'actius a l'hora d'invertir (bons, accions, immobiliari, divises…). Aquest repartiment es farà tenint en compte, en primer lloc, el perfil de risc de l'inversor, de manera que la renda variable tindrà més pes per a solucions més decidides i, al contrari, serà més petita per a perfils més conservadors.

Però no només el perfil de risc és important. Una vegada definits els pesos, la gestió professional serà aquella capaç d'aportar una diversificació real que ampliï les fonts de rendibilitat a la vegada que distribueix el risc entre tants actius, regions, països, divises… com sigui possible i una gestió activa que encerti el millor moment per invertir en aquests actius segons les expectatives de mercat.

El premi a la Millor Gestora d'Assignació d'Actius ens confirma que estem treballant en el camí correcte, per posar a les mans dels nostres clients solucions adequades a les seves circumstàncies, que els ajudin a assolir les seves metes.

Referents en Pensions

El premi a la Millor Gestora de Fons de Pensions és un reconeixement, no només a la qualitat dels nostres plans de pensions com a solucions d'estalvi per a la jubilació, sinó també al nostre compromís amb la divulgació de continguts sobre planificació financera i jubilació. Així intentem ajudar a la societat a prendre les millors decisions per planificar el futur a través de la iniciativa La meva Jubilació i amb l'eina de planificació de futur BBVA Future Planner


Per a BBVA, els guardons són importants però el millor premi és arribar a ser els gestors de confiança dels nostres clients. La nostra millor recompensa és que es reconegui la nostra accessibilitat i proximitat, és oferir solucions i no productes, i per damunt de tot, és la satisfacció que els nostres clients ens confiïn les seves necessitats, objectius i somnis per complir.

Premiats per la gestió dels nostres fons d'inversió i plans de pensions